Povesti

Am știut că vei veni. O istorisire adevărată……

Vreau sa vă spun o istorisire adevărată……”

În timpul primului război mondial, un soldat a descoperit că prietenul său, rănit, a căzut între tranșee în „teritoriul inamicului”.

Întorcându-se spre ofiterul său l-a întrebat”Domnule pot sa merg să-l iau?” Ofițerul i-a răspuns tăios”

Nimeni nu poate supraviețui acolo! Și te-aș pierde și pe tine,deasemenea”.

Dar ignorând comanda ofițerului-s-a lansat in tranșee pentru a încerca să își salveze prietenul. Împreună cu prietenul sau pe umăr, si el la rândul sau rănit grav a căzut in șanț. Atunci a descoperit ca prietenul sau era acum mort.

Ofițerul l-a mustrat spunându-i”Prostule!Ti-am spus sa nu pleci..era cât pe ce sa te pierd si pe tine!” Vezi ca nu s-a meritat?

Cu respirația greoaie, soldatul curajos a răspuns “ Dar,Domnule s-a meritat!” Ofițerul a ripostat..”S-a meritat?  ..Hmm, Prostii!! prietenul tău este mort si in curând vei fi si tu!

Apoi, soldatul i-a răspuns “A meritat domnule, pentru ca atunci când am ajuns la el- Jim mi-a răspuns “ AM ȘTIUT CA VEI VENI”

In teritoriile inamicului,Diavolul, încă tine captivi pe prietenii noștri care au nevoie de speranță si de iertare. Isus Hristos a fost singurul vrednic sa se înroleze in aceasta misiune de salvare. El a fost cel care si-a părăsit confortul si adăpostul de siguranță, a lăsat compania celor 99 de oi si a mers după cea pierduta. El a venit după tine!

Nu exista anotimpuri speciale pentru a face evanghelizare. Este ceva ce ar trebui să-ți miște inima pe parcursul întregului calendar. Nimeni dintre noi nu ar trebui sa fie scutit de aceasta misiune de salvare. El ne-a dat porunca tuturor celor care il cunosc pe Isus. Iar El a promis sa meargă cu noi.

 

Nu știu ce motive ai putea invoca (găsi) pentru a nu merge .Tot ce știu este ca prietenii tai, oamenii din jurul tău, sunt “acolo” răniți, loviți de dușman, pe moarte, așteptând.

http://nazireat4him.blogspot.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: