ANUNTURIStiriSTIRI MISIONARE

O fetiță refugiată în Liban a primit o nouă șansă pentru un viitor mai strălucit

Iată o relatare despre cum creștinii au ajutat o fetiță să primească ceea ce avea nevoie. Viața de zi cu zi pentru refugiații sirieni din Liban e destul de grea, însă e cu mult mai dificilă pentru Rahav, care se chiuie să vadă.
Uneori se împiedica și cădea. Copiii din tabără o necăjeau pe Rahav și o numeau „fetița cu ochii strâmbi”.
Mama lui Rahav ne-a povestit cum familia ei a fost forțată să fugă din Siria din cauza războiului civil. Printre bombe și gloanțe, au ajuns în Liban, sperând la o viață nouă. Dar guvernul libanez nu permite refugiaților sirieni să aibă slujbe.
Nu ni se permite să lucrăm, dar trebuie să plătim chirie pentru acest cort din tabără. Avem multe datorii și nu putem să cumpărăm mâncare, darmite să plătim operația pentru ochii lui Rahav.
Atunci când Heart for Lebanon a aflat de problema lui Rahav, a ajutat-o să primească operația pentru corectarea ochilor. Acum, Rahav poate studia la Heart for Lebanon Hope Center, o școală pentru copiii refugiaților sirieni. Aici, cu sprijin din partea CBN, ei învață matematică, limba arabă și limba engleză.
maxresdefault-3Sunt tare fericită acum că pot să văd să scriu și să citesc.Pot chiar să mă joc cu prietenii fără să mă tem că aș cădea.
Rahav a devenit o persoană diferită după operație. Ea are un viitor, zâmbește mult și asta aduce bucurie întregii familii.
Copiii de aici vizionează Cartea Cărților în limba arabă și învață despre Isus Hristos. Îl iubesc pe Isus fiindcă ne-a iertat păcatele. El a fost cu mine în timpul războiului și m-a păzit în toate vremurile rele.
CBN și Heart for Lebanon au oferit alimente familiei lui Rahav și altor mii de persoane din tabăra de refugiați.
Voi sunteți singurii cărora le-a păsat de refugiați. Copiii sunt foarte bucuroși când veniți și totdeauna vorbim despre cât de bună e mâncarea. Ne așezăm în jurul mesei și spunem: „Doamne, Te rog, binecuvântează acești oameni, așa cum ne binecuvântează ei pe noi !” Vreau să le mulțumesc din toată inima mea celor de la Heart for Lebanon și CBN.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 159 – 24 decembrie 2016 pe Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura