ANUNTURI

TREZIRE AZI – Chemare la post și rugăciune pe 1 Decembrie

romaniaAm simțit acest îndemn din partea Domnului de a face o chemare la post și rugăciune în această zi, adresând-o tuturor creștinilor adevărați care-L iubesc pe El din toată inima și trăiesc în curăție înaintea Lui.

Dumnezeu a făgăduit că va asculta o astfel de rugăciune, atunci când un popor se smerește înaintea Lui și cere îndurarea Sa:

”Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.” (2Cron. 7:14)

Așadar, să ne rugăm Domnului și să mijlocim:

  1. Pentru ca neamul nostru să trăiască o adevărată întoarcere cu fața către Dumnezeu și fiecare, în mod personal, să Îl cunoască pe Domnul Isus ca Mântuitor și Domn.  Dumnezeu să-Și reverse Duhul Său cel Sfânt care să aducă în popor convingere de păcat și chemare la pocăință.
  2. Dumnezeu să ridice vestitori ai Evangheliei destoinici, în stare să-i învețe pe  alții Cuvântul Său sfânt și adevărat (Lc. 10:2).
  3. Domnul să aducă trezire și ”vremuri de înviorare” peste bisericile creștine, indiferent de apartenența lor, pregătindu-Și astfel poporul pentru revenirea Sa (Rom. 13:11).
  4. Dumnezeu să dea poporului acestuia conducători drepți, onești, care să guverneze cu teamă de El, lăsând libertatea de a se vesti Evanghelia și dând legi care să împiedice răspândirea păcatului (1Tim. 2:1-2).
  5. Dumnezeu să binecuvânteze localitatea în care ne-a așezat – fiecare oraș și comună a țării – cu pace și trezire la viață (Ier. 29:7).
  6. Pentru toți românii aflați în străinătate, ca Domnul să-i trezească, să-i sfințească și să-i facă martori îmbrăcați cu puterea Duhului Său, pentru a ține sus Cuvântul vieții în mijlocul unor societăți decadente, care au lăsat în urma lor creștinismul, deja de multă vreme.
  7. Dumnezeu să ne ajute să facem un nou legământ prin care să ne dedicăm Lui în întregime, cerându-I să ia în stăpânire țara aceasta și poporul în totalitatea lui. (Neemia 9:25-27, 35-38)

Domnul să ne unească în felul acesta, să ne ajute să lăsăm deoparte măcar pentru o zi lucrurile care ne despart și să urmărim împreună o cauză mult mai înaltă, născută în inima Lui – trezirea spirituală a poporului român!

--

Vă rugăm să distribuiți tuturor această chemare și, eventual, să lăsați un mesaj de confirmare a dorinței de a mijloci împreună pe 1 Decembrie pentru națiunea noastră.

Dumnezeu să ne ajute și să binecuvânteze poporul român cu harul nespus de mare al cunoașterii Domnului nostru Isus Hristos!

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura