ANUNTURI

Mișcarea anti avort din SUA, la un pas de cea mai importantă victorie a ultimilor ani

Republicanii din Congres, care și-au consiolidat poziția după alagerile de la începutul lunii, vor să taie fondurile federale pentru rețeaua de clinici Planned Parenthood, la începutul anului viitor, au declarat surse din Partidul Republican, citate de Politico.com.
Republicanii nu mai vor să amâne o decizie care naște controverse și a fost subiect de campanie la alegerile prezidențiale din SUA.
Odată cu victoria lui Donald Trump, care a declarat că este împotriva avorturilor, și pe fondul presiunii tot mai mare a unor congresmani republicani, controversata Planned Parenthood este la un pas să rămână fără finanțare federală.
Deși Senatul amrican a votat în 2015 o lege a bugetului care elimina finanțările federale pentru Planned Parenthood, la începutul acestui an Obama s-a opus prin veto legii, apărând astfel cauza celor care practică avorturi pe bandă rulantă în celebrele clinici americane.
Dar, scrie site-ul american, prin venirea lui Donald Trump la Casa Albă, de la începutul lui 2017, rămânerea rețelei fără bani federali este doar o chestiune de timp.
 Citeste mai mult: http://www.activenews.ro
phpthumb_generated_thumbnailjpeg

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: