ANUNTURI

Pastor refuză să predea predicile și caietele cu notițe autorităților din Georgia

Aproximativ 40 000 de persoane au semnat o petiție prin care sprijină un pastor creștin ce continuă să se opună autorităților ce l-au somat să le predea predicile.
Wals, un pastor laic ce promovează linia biblică tradițională privitoare la teme precum sexualitatea, a fost concediat în 2014, de la Departamentul de Sănătate Publică a Statului Georgia, unde lucra ca administrator. Autoritățile au luat această decizie după ce i-au văzut unele din predici pe Youtube.
Wals, de la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, a primit ordin atunci ca să predea statului predicile, caietele de notițe, Biblia sau orice alt document relevant, de când avea 18 ani și până în prezent. Măsura a fost criticată și calificată de „un asalt nedrept contra oamenilor credincioși”. Pastorul a refuzat să facă acest lucru.
Petiția prezentată de Family Research Council, în favoarea dr. Wals precizează: „Suntem de partea dr. Wals și a libertății acestuia de a crede și de a trăi conform credințelor și convingerilor sale. Somația de a preda predicile, notițele și toate documentele pastorale, inclusiv Biblia, reprezintă o intromisiune a guvernului în sanctitatea bisericii, a activității pastorale și a mesajului prezentat la amvon”.

Citește mai mult http://benidradici.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: