EDITORIALE

Unde esti?

Sa nu va parasiti dar încrederea voastra, pe care o asteapta o mare rasplatire!Caci aveti nevoie de rabdare, ca, dupa ce ati implinit voia lui Dumnezeu, sa puteti capata ce v-a fost fagaduit.
Indemnul meu pentru toti cei care NU v-ati parasit increderea in Dumnezeul vostru!

Dragii mei, haideti sa ne unim in post si rugaciune pentru fratii si surorile noastre, ca vrajmasul sa nu aiba nici un teren de castigat in familile noastre. Diavolul a venit sa jefuiasca si sa prapadeasca. Dumnezeu a venit sa dea viata. Dumnezeu candva s-a folosit de acesti tineri si acum fizic ei nu mai sunt printre noi, chiar daca locuiesc printre noi, sa nu uitati. Ei sunt ai nostri! Eu am o sora de trup pentru care va rog sa ma sustineti in rugaciune! Si sunt sigur ca sunt sute de astfel de cazuri!
Candva erai plin de ravna si incredere in Dumnezeu, cuvintele tale aveau har si ungere, si indemnai pe cei din jurul tau sa nu-si piarda increderea in Dumnezeu. Dumnezeu se folosea de tine intr-un mod minunat, aminteste-ti bine, dar acum? De ce L-ai parasit chiar tu? De ce? Unde esti acum?

Tu spui in inima ta ”m-a suparat foarte tare fratele x, nu vreau sa-l mai vad, si de aia nu mai vreau sa vin la biserica”. Bun, te-a suparat fratele x, dar ce ti-a facut Dumnezeu? Nu mai vrei sa vorbesti cu fratele x, desi intre noi ar trebui sa fie armonie, dar sa zicem ca te-a suparat fratele x si nu mai vrei sa vorbesti cu el, dar de ce ti-ai parasit increderea in Dumnezeu? unde L-ai lasat pe Dumnezeu? unde sunt amintirile tale cu El?
„Înca putina, foarte putina vreme”, si „Cel ce vine va veni si nu va zabovi. Hristos este pregatit sa vina si sa ne duca acasa. Sunt convins ca iti doresti ca si mine sa ajungi cu intreaga familie in cer. Nu uitati ca in aceasta lupta de partea noastra este Dumnezeu, si noi nu cedam de oboseala asa cum vrea vrajmasul nostru! Taria noastra este ISUS CRISTOS DIN NAZARET! Cu noi este Cel ce a biruit moartea cu moartea pe moarte calcand! Noi suntem mai mult decat biruitori pentru ca in noi este Hristos Domnul Leul din Iuda! Aleuia, vom ramane biruitori prin Sangele ce-a curs la Golgota si atunci cand tu si cu mine nu mai putem, vine chiar Isus Cristos. Cel ce este stanca neclintita, Cel ce are ochii ca para focului si vegheaza pentru tine si pentru mine, si El se va lupta pentru noi!!!
Si cel neprihanit va trai prin credinta, dar, daca da inapoi, sufletul Meu nu gaseste placere in el.”

Noi insa nu suntem din aceia care dau inapoi ca sa se piarda, ci din aceia care au credinta pentru mantuirea sufletului. 

cu drag, Daniel Popescu

--

Sursa: https://www.facebook.com/Danisimagdapopescu

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura