ANUNTURIStiriSTIRI SPORTIVE

Mărturii creștine în piscinele din Rio de Janeiro

Boudia și Johnson (sărituri sincronizate) vorbesc despre identitatea lor în Hristos, ce este mai importantă decât orice premiu, iar una dintre tinerele promisiuni, Caeleb Dressel, vorbește despre credința lui în Dumnezeu.
Perechea americană (masculină) de săritori de la trambulina de 10 metri, Steele Jonson și David Boudia, au obținut medalia de argint, la o distanță de doar 10 puncte de perechea chineză, ce au obținut titlul olimpic la Rio 2016.
La puțin timp după ce au aflat rezultatul, Boudia și Johnson au declarat la televiziune despre cum a fost concursul și bucuria de a fi obținut o medalie.
„Am fost într-o presiune puternică, pe care am simțit-o”, spunea Boudia ce va concura și în proba individuală. „Poți să intri într-o criză de identitate. Când mintea îți este la săritură, dacă te lași definit de acest lucru, ajungi să înnebunești. Dar amândoi știm că identitatea noastră este în Hristos și suntem mulțumiți de oportunitatea pe care o avem de a concura aici. A fost o experiență emoționantă pentru noi”, a mai adăugat Boudia.
Imediat după victorie, cei doi atleți, împreună cu antrenorul lor, și-au făcut timp pentru a mulțumi lui Dumnezeu în rugăciune, moment ce a fost transmis în direct de televiziune.
Atletul este cunoscut pentru credința lui în Dumnezeu, lucru pe care l-a mărturisit într-o carte pe care a scris-o după ce a câștigat medalia de aur în Londra. Greater than Gold (Mai mare decât aurul), este titlul cărții, unde explică importanța de a te încrede în Isus mai mult decât în orice rezultat personal sau sportiv.
Colegul său de echipă, Steele Johnson, ce concurează pentru prima dată la Jocurile Olimpice, este de asemenea un bărbat credincios. „Faptul de a concura știind că identitatea noastră este în Hristos, și nu în rezultatul ce îl vom obține, este un lucru ce ne aducea pace”, a explicat. „Dacă ceva a mers bine, sunt fericit pentru asta, dar dacă nu, tot aș putea să fiu mulțumit deoarece mă aflu la Jocurile Olimpice, având pe cel mai bun exemplu lângă mine. Sunt foarte fericit pentru că am reușit să obținem argint la primele jocuri la care particip”, a mai spus Johnson.

Citește mai mult http://benidradici.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: