EDITORIALE

Florin Ianovici: Noi nu murim – Alături de Dani

Acolo unde începe uitarea, acolo moartea stăpânește. Dar noi nu uităm pe cei pe care îi iubim. Ei sunt vii în inima noastră mereu. Când iubești nu uiți.
 

Acolo unde este doar tărână, acolo moartea stăpânește. Dar noi suntem vii pentru că sufletul nostru trăiește prin Isus Hristos. Omul nu este doar trup, ci și suflet și duh. De aceea moartea nu are putere decât asupra trupului, dar nu și asupra sufletului.
Acolo unde este doar filosofia omului, acolo moartea stăpânește. Dar noi avem cuvintele vieții veșnice, de aceeea trăim nu cu pâine, ci cu orice cuvânt iese din gura lui Dumnezeu.
Acolo unde este doar preocupare de sine, acolo moartea stăpânește. Dar noi iubim semenii, face, bine aproapelui și trăim în credința răsplătirii eterne. Sunteți atâția oamenii care au nevoie de dragostea lui Dumnezeu revărsată prin cei credincioși.
Acolo unde este păcat și nelegiuire, acolo moartea stăpânește. Dar noi am înviat prin credința în Isus Hristos care ne-a spălat în sângele iertării Sale. Fiindcă boldul morții este frânt noi trăim în dragostea unui Tată care ne-a primit din nou în brațele Sale.
Dani, fratele meu, a trecut un an de când Magda a murit. Dar noi nu murim, Dani. Noi doar călătorim spre cer. Unii au ajuns, iar alții mai au încă câțiva pași până acolo. 
Alături de Dani!


Sursa: https://www.facebook.com/florinianovici/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: