ANUNTURI

ROMANIA NU ARE NEVOIE DE MOSCHEIE LA BUCURESTI

In Romania sunt destule moeschei. Romania nu mai are nevoie de inca una. Mai ales una mare, in capitala Romaniei care, ni se spune, va fi cea mai mare, ori una din cele mai mari, din Europa. Patriotismul este o virtute pe care o practicam si promovam. La fel securitatea nationala. Pentru patrioti securitatea nationala e o virtute si valoare cardinala. E importanta pentru famillile noastre, copiii nostri si viitorul Romaniei. De aici decurg complicatiile privind gigantica moscheie planificata sa fie construita in Bucuresti. Daca va fi construita, ea va deveni un pericol pentru securitatea nationala. Pentru ca acolo unde sunt moschei, acolo e violenta si terorism. Cele doua merg mina in mina. Asta e lectia invata din experientele Occidentului. Probabil ca politicienii, diplomatii si ceilalti oameni de inflenta care pun la cale soarta Romaniei gandesc altfel, dar se insala. Astazi ne exprimam si noi punctul de vedere si sugeram ca in privinta asta statul roman trebuie sa actioneze cu mult discernamint si prudenta si sa invete din experientele altora. 

Consecinte negative pentru Romania

 

Pentru Romania, construirea mocheiei din Bucuresti va avea consecinte negative. Peste tot in lume, dar mai ales in Europa, moscheiele s-au dovedit a fi focar ale terorismului, scolile in care viitorii teroristi sunt educati, indoctrinati si incurajati sa recurga la violenta. In moschei se radicalizeaza, devin dusmani inversunati ai crestinismului, Europei, si lumii occidentale. Moscheia Bucurestiului, impozanta prin marimea si anvergura ei, va transforma Romania intr-o Franta, Belgie, Mare Britanie ori Germanie a Europei de Est. In aceste tari moscheiele au jucat rolul principal in radicalizarea tinerilor musulmani. Va fi la fel si in Romania. Implicatiile ideologice ale unei moschei mari la Bucuresti vor fi similare. Moscheia va deveni un centru de radicalizare si recrutate a tinerilor jihadisti pentru actiuni teroriste impotriva Occidentului. Acolo se vor planui atacuri teroriste impotriva altor tari si chiar, nu e exclus, a Romaniei. Musulmanii istorici ai Romaniei sunt in general secularizati, dar grupuri tot mai mari de musulmani vor emigra in Romania avind un centru spiritual in capitala tarii. Noile grupuri de musulmani, insa, nu vor fi secularizati ci indoctrinati. Romania va fi si ea tinta finantarilor generoase a comunitatilor musulmane din partea tarilor arabe, si mai ales din partea Arabiei Saudite, care isi va promova propria versiune a mahommedanismului, wahhabismul.

 

--

La fel ca si in tarile occidentale, viitoarele generatii de musulmani radicalizati si impaminteniti in Romania vor cere legalizarea poligamiei si a altor practici musulmane incompatibile cu democratia ori statul de drept. Moscheia, la fel ca altele din Europa occidentala, va deveni un centru de colectare de fonduri pentru teroristi. Nu e exclus ca intr-o generatie dupa cladirea moscheiei si Bucurestiul sa aibe un primar musulman, asemenea Londrei anului 2015. Noile valuri de musulmani nu se vor integra. Practicile lor sunt si vor ramine incompatibile cu traditia crestina si valorile crestine ale romanilor. Musulmanii vor insista pe multiculturalism pentru a evita integrarea in cultura si civilizatia romana. In felul acesta, politicienii Romaniei vor crea probleme grave pentru generatiile care vor veni dupa noi. Ei le creaza dar lasa pe seama generatiilor viitoare rezolvarea lor. O astfel de politica e iresponsabila. Poate diplomatia romana joaca un joc subtil, crezind ca daca permitem musulmanilor sa construiasca cea mai mare moscheie din Europe in capitala Romaniei, Romania va beneficia de pace si securitate. Ori gandesc ca prezenta unei moschei uriase in capitala tarii ne va garanta siguranta in mijlocul tumultului singeros terorist cu care se confrunta Europa anilor curenti. Cei care gandesc asa se insala. Moescheia nu ne va da siguranta. Dimpotriva, ne va face mai slabi, mai putin in siguranta, si mai vulnerabili. Islamul e incompatibil cu democratia si statul de drept. Islamul promoveaza teocratia. Cu asta toti musulmanii sunt de acord. Diferenta esta ca in timp ce o minoritate dintre ei vor sa impuna teocratia prin forta si terorism, majoritatea vasta a musulmanilor prefera metodele non-violente, demografia, propaganda ori migratia.

 

Moscheiele nu sunt un obiectiv final ci un cap de pod, un mijloc pentru atingerea altor scopuri. Moscheia din Bucuresti va fi folosita pentru scopurile propagandistice pentru care ele deja sunt folosite in alte tari occidentale. Se va rescrie istoria. Vom fi indoctinati sa gandim ca islamul e o religie a pacii si ca aderentii crestinismului sunt adevaratii teroristi de care toata lumea trebuie sa se teama – intoleranti, egoisti si plini de ura fata de minoritatile religioase ori rasiale. Moscheia va lansa, tot cu bani arabi, case de editura, fundatii islamice, si proiecte culturale pentru desensitivizarea noastra fata de ororile si intoleranta musulmana. Moscheia va deveni si un cimp de batalie intre diferitele versiuni si curente confesionale ale islamului. Iranul si Arabia Saudita sunt, de mai bine de 30 de ani, la cutite si in competitie acerba pentru a-si impune versiunea confesionala proprie a islamului in comunitatile musulmane din restul lumii. Competitia aceasta, singeroasa, se manifesta si in moscheiele Europei. Romania nu va fi o exceptie.

--

 

Sa nu uitam ca in tarile occidentale unde moscheiele sunt multe si radicalizate se produce si o ruptura intre generatii. O ruptura si conflict intre parinti si copii, intre generatii, si intre musulmanii secularizati si cei radicalizati. Peste tot in lume unde aceste fisuri si conflicte exista, ele sunt rezolvate, de obicei, prin violenta. Nici Romania, care acum se bucura de pace, nu va face exceptie acestei reguli universale. Coexistenta pasnica intre aceste grupuri este imposibila, ceea ce va genera conflicte de eliminare reciproca la fel ca in restul lumii. In plus, ne vom confrunta cu contrabanda, cu introducerea ilegala in Romania si in Uniunea Europeana de fonduri pentru teroristi, teroristi si arme. In care caz Romania nu va mai intra in spatiul Schengen. Criminalitatea in Romania ve creste exponential. Notam ca in tarile cu o populatie mare de musulmani criminalitatea e mult mai ridicata ca in Romania. Chiar si in Scandinavia. Sa nu mai vorbim de hartuirea sexuala a femeilor de catre musulmani in Germania. Problema a devenit atit de serioasa si in Norvegia, de exemplu, ca acolo tinerii imigranti musulmani sunt trecuti prin cursuri de relationare cu sexul opus si sunt invatati ca femeile care in public nu isi acopera trupul in intregime nu o fac pentru a atrage atentia barbatilor.

www.alianta-familiilor.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura