EDITORIALE

Mii de români au ieşit în stradă sâmbătă, în semn de solidaritate faţă de familia Bodnariu: „Norvegia, ai crezut că nimeni nu îţi va descoperi atrocităţile“ 

Mii de români au ieşit în stradă sâmbătă dimineaţa, în semn de solidaritate faţă de cazul Bodnariu, familia ai cărei copii au fost luaţi de Barnevernet, serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia.
Românii au ieşit în stradă sâmbătă atât în ţară, cât şi peste hotare, pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de familia Bodnariu, care şi-a pierdut cei cinci copii, după ce Bernevernet, serviciul norvegian de Protecţie a Copilului, a decis să îi ia din familie. Între timp, soţii Bodnariu au reuşit să-şi recupereze unul dintre copii, pe cel mic.

CLUJ

Peste 2.000 de persoane au ieşit în stradă în Cluj-Napoca, pentru a protesta. Clujenii s-au adunat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi au venit la protest cu pancarte pe care sunt scrise lozinci anti-Barnevernet, Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia. „Norway let the children back to their family“, „Reunite the Bodnariu family“, „Norvegia, nu separa familia Bodnariu”, „Barnevernet =family destroyer”, „Barnevernet – childhood killer”, sunt câteva dintre mesajele ce apar pe pancarte.

 

Citeste mai mult http://m.adevarul.ro/news/societate/mii-romani-iesit-strada-sambata-semn-solidaritate-fata-familia-bodnariu-norvegia-crezut-nu-descoperi-atrocitatile-1_5712229c5ab6550cb80a94ed/index.html

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura