ANUNTURI

Pastor evanghelic impuscat in timp ce predica Cuvantul lui Dumnezeu intr-un autobuz

Pasagerul unui autobuz a impuscat mortal un barbat de 45 de ani, care urcase in mijlocul de transport in comun pentru a raspandi Cuvantul Evangheliei si pentru a vinde produse de sanatate.Barbatul impuscat a fost identificat ca fiind pastorul evanghelic Carlos Carillo Enriquez din orasul Cojutepeque (El Salvador).

Nu era prima data cand pastorul urca in autobuz pentru a impartasi Cuvantul Domnului si pentru a vinde produse de sanatate. De data aceasta insa lucrurile au luat o intorsatura dramatica.

Unul dintre pasageri i-a cerut pastorului sa taca si cum acesta a continuat sa predice, pasagerul s-a considerat „hartuit”, a scos imediat un pistol, a tintit in pieptul pastorului si a tras, fapt ce a provocat moartea rapida a predicatorului.

Mai tarziu, atacatorul s-a apropiat de soferul autobuzului si i-a cerut sa opreasca sa coboare, deoarece predicatorul „il deranjeaza”, relateaza Hoy Estado de Mexico.

Cu toate acestea „omul fusese deja ucis deoarece se auzise un foc de arma cu cateva minute inainte”, a declarat conducatorul auto, care a deschis imediat usa sa iasa atacatorul.

--

Cu toate ca autoritatile au primit destule informatii despre criminal, care are in jur de 65 de ani, acesta nu a fost inca prins pana in prezent.

In urma decesului a ramas o sotie si trei copii profund indurerati de moartea pastorului. Sotia predicatorului a declarat ca vanzarea de produse de sanatate era doar un pretext, citește mai mult http://afirmativ.com/2016/04/08/pastor-evanghelic-impuscat-timp-ce-predica-cuvantul-lui-dumnezeu-intr-un-autobuz 

 

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura