ANUNTURI

George Alexander – DATI-LE COPIII ÎNAPOI!

Trăim mereu cu senzația că unii nu vor putea înțelege niciodată tragediile de lângă noi… Dumnezeule, în ce lume trăim!Într-o Europă unită, este greu de crezut că duplicitatea morală însoțită de teoriile perverse despre “Binele Suprem al Copilului” au ajuns atât de departe încât însăsi ființa umană a rămas fără apărare…
Dacă rămânem cu mâinile încrucisate, ei desființează până la urmă însusi noțiunea de Mamă si Tată!
Familiei Bodnariu, Inchiziția i-a furat cei cinci copii tocmai speculând onestitatea părinților. Niste minți bolnave, care se conectează cerebral una cu alta pentru Binele Umanității si, fireste, pentru Interesul Suprem al Copilului!, au făcut dovada, încă o data, că sunt un rău în plină dezvoltare. Inchiziția a dezmembrat o familie cu cinci copii să statueze probabil un exemplu: să ne arate fiecăruia că fiecare dintre noi poate fi supus santajului său si poate fi lovit oricând. Fără cruțare.
Familiei Nan, Inchiziția i-a furat cei doi copii, vrând să-i ocrotească… de părinții lor care îi iubesc!… Clarvăzătorii de la Barnevernet au văzut însă că lucrurile pot deveni cu totul urâte în viață… Căci ei au făcut întocmai ca pompierii norvegieni, -Atenție!Povestea e reală!- într-un exercițiu de stingere a unui incendiu, dând foc din greseală unei alte case… A unei familii care era plecată de acasă!
Familiei Avrămescu-Cruz, Inchiziția i-a furat doi copii. De ce? Sincer, nici ei nu stiu misterul acesta. Se mai consultă încă… Justiția i-a dat însă familiei dreptate. Poliția, nu! Asa că au trimis înstiințare de expulzare din țară Mamei…
Dumnezeule!, îmi spun. Sunt eu, oare, cel care deturnez lucrurile, acum? Am ceva cu Norvegia? Vreau să o denigrez cumva?!…

Breivik are mai multe drepturi decât noi toți, laolaltă, constat, însă…
Nu am nimic cu Norvegia! Cu inima frântă o spun, privind partea întunecată a lucrurilor.

Nu vreau însă să îi las pe iresponsabili să transforme această țară pe care mulți am iubit-o, într-o Închisoare.

Nu vreau ca niste deseuri politice să subjuge însăsi ideea de Libertate.
Privesc represaliile din jur… Nu mai au decât să-mi ardă cărțile în piața publică. Să facă din mine un proscris…
Până la urmă, însă, fiecare dintre noi este o creație spirituală! Care nu are nevoie, în niciun caz!, ca alții să-i intre în casă si în propria viață, să-i confirme ce grosime trebuie să aibă feliile de pâine, atunci când le taie, să-l ghideze în viață, ca pe un somnambul, după plac, să-i explice cât trebuie să-si țină copiii în brațe si cât să se reclădească sau să se autodistrugă pentru a deveni la final nimic.
Lumea întreagă a luat foc astăzi, însă. Protestele vor continua.

Totul se transformă într-un dezastru de marketing pentru Barnevern si pentru… (deocamdată) alții din guvern! (Care au vrut să scape de o anumită etichetă de-a lungul timpului…)
Dați-le copiii înapoi!

Realizați că oamenii îsi vor viața înapoi!
Priviți lucrurile asa cum sunt!…

Priviți copiii Bodnariu, traumatizați, distrusi psihic, despărțiți… Credeți că vreun surogat în lumea asta îi va iubi mai mult decât părinții lor? Mai mult decât Mama lor? Mai mult decât Tatăl lor adevărat?
Priviți-l pe Dragos Nan, de un an si nouă luni, silit să stea cu mâinile în sus la colțul de rusine!… Aveți constiință, dacă nu aveți suflet?
Priviți tentativele de sinucidere ale atâtor copii care vor să încheie socotelile cu viața aceasta minunată pe care le-a dăruit-o Barnevernet…
Priviți copiii care se agață, disperați, cu degetele de tocul usii sau se tăvălesc pe jos, deznădăjduiți, țipând după părinții lor atunci când voi îi smulgeți barbar de lângă ei!… Si, nu îi auziți, nu țineți cont de sentimentele si de lacrimile lor!
Priviți copiii care mor lângă noi!…
În numele cui vă permiteți să faceți aceste abuzuri?
Pentru că, să fie clar!, aceste Abuzuri nu mai sunt nici măcar Abuzuri acum.
Ele devin ATROCITĂȚI!
CRIME împotriva Umanității!
DAȚI-LE OAMENILOR COPIII ÎNAPOI!
George Alexander
Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

   

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: