EDITORIALE

ATENȚIE! COMUNICAT OFICIAL   CAZUL BODNARIU – DEMERSURI ÎN WASHINGTON DC

Săptămâna trecută, în Washington DC, Dr. Paul Negruț, Rector al Universitatii Emanuel din Oradea, împreună cu Dr. Paul Susman, avocat și parte din echipa de coordonare și inițiativă a cazului Bodnariu și Dr. Ilie Soritau, Prorector la Universitatea Emanuel au avut întrevederi cu oficialități și demnitari ai Congresului Statelor Unite, pentru a cere sprijin în relația cu autoritățile norvegiene, în vederea reunificării familiei Bodnariu și a celorlalte familii de români cărora li s-au luat copiii. Suntem încurajați de deschiderea, preocuparea și promisiunile de implicare care au fost exprimate.
De asemenea, Dr. Paul Susman a vizitat parte din familia extinsă Bodnariu și Biserica Elim – Chicago. A avut loc și o întâlnire cu Pastorii Cristian Ionescu și Moise Ardelean, Președintele Cultului Penticostal din România, de asemenea în vizită la Chicago, în care au fost discutate potențiale demersuri în vederea rezolvării cazului Bodnariu.
Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt
Echipa de organizare și inițiativă: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timotei Dinică, Pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabău, Dennis Stoia, Paul Susman, familia extinsă Bodnariu 

Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/

  

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura