EDITORIALE

Ce se doreşte prin referendumul pentru familie?

ganditorul_hamangiaNimic altceva decât o clarificare terminologică importantă: familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.
Această clarificare este necesară din pricina ultimului moft al activiştilor lgbt care luptă pentru recunoaşterea căsătoriilor homosexuale.
Această clarificare este însă necesară şi din pricina creşterii presiunii islamice în Europa – mai puţin în România, de a recunoaşte codurile moral-legislative islamice ca valabile. Un bărbat şi o femeie, pentru a nu ne trezi cu doi bărbaţi „căsătoriţi”, dar nici cu un bărbat şi un harem de femei.

De ce în Constituţie?
Pentru că fiind legea fundamentală, Constituţia este garanta unui cod moral minimal al statului respectiv.
Apoi pentru că e foarte greu să modifici democratic Constituţia. Acest lucru reprezintă o garanţie a faptului că nimeni nu va putea impune, din exterior, „căsătorii” homosexuale sau haremuri.
De asemenea, vrem să subliniem importanţa familiei- ca elementul fundamental al unei societăţi, mai ales în contextul în care statul postmodern. sau structurile supra-statale (gen UE) alunecă spre o mentalitate totalitară.
Această modificare a fost solicitată de culte, diverse ong-uri, de partide politice, în încercarea de revizuire a Constituţiei, care a avut loc în anul 2013.
Cu această ocazie, comisia abilitată pentru a fi interfaţă între ong-uri şi parlament- condusă de Cristian Pârvulescu şi Claudiu Crăciun, au ignorat practic demersurile noastre.
De aceea, cu ajutorul unor parlamentari- cum ar fi deputata Diana Tuşa, cu care, împreună cu alţi prieteni, am fost chiar în comisia parlamentară de revizuire a Constituţiei ca să fim siguri că subiectul nu va fi „sărit”, am reuşit să introducem în proiectul de revizuire a Constituţiei această idee.
Doar că….surpriză. Ceea ce acceptase Crin Antonescu la prânz a fost întors de către Victor Ponta, seara.
Probabil la presiunea socialiştilor europeni şi a „societăţii civile”, Ponta a ieşit şi a spus că nu are sens o astfel de modificare şi, cum USL încă funcţiona, „s-a modificat schimbarea”.
Acum transmitem un mesaj- respectând întru totul procedurile legale.Milioane de români, din toată România, solicită Parlamentului modificarea Constituţiei în sensul dorit de ei.
Asistăm la o mobilizare civică fără precedent în România. Probabil avem deja un milion de semnături adunate (şi nu pe petiţii online) în toată ţara. Avem 80 de mii de voluntari care strâng semnături în toată România. Până în luna mai, când trebuiesc predate semnăturile, vom fi, probabil, 5 milioane de români semnatari, peste 25 la sută din populaţia ţării, care vom solicita Parlamentului în scris, prin semnătura noastră, să ţină cont de voinţa noastră şi să propună modificarea Constituţiei.
Va urma apoi ziua referendumului, când toţi românii vor fi chemaţi să voteze acest proiect de revizuire.
Desigur, toţi militanţii pentru „progres” şi „căsătorii” homosexuale, vor putea să iasă la vot şi să arate voinţa lor democratică. Vor fi mai mulţi decât noi? Atunci să fie după voia lor.
Din păcate, aceşti militanţi „progresişti” nu sunt capabili să accepte jocul democratic. Citim cele mai stupide acuze, cele mai aiuritoare teorii- conform cărora ceea ce facem noi ar fi nedemocratic. Sau că Bisericile nu ar avea „dreptul” să se implice în viaţa cetăţii- acela ar fi monopolul câtorva ong-uri care (uluitor sau nu) au aceiaşi finanţatori şi cam aceiaşi membri fondatori.
Poate că a sosit momentul ca şi ong-urile pro-democraţie, să înveţe ce este aceea democraţie. Că din 1990 tot confundă democraţia cu socialismul liberal al progresiştilor occientali……

E drept, plătesc decent.Mai jos, primul portret de familie de acum 5000- 6000 de ani 🙂

sursa: https://comunitateacaras.wordpress.com/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura