EDITORIALE

Protest împotriva modelului norvegian – Alexandru Fintoiu

12400969_733383313465742_795445314098464324_nOrtodocși, penticostali, baptiști, catolici, adventiști și ce-om mai fi? Nu. În fața diavolului toți suntem la fel. Nu-l interesează apartenența. Pentru el e important să nu te închini lui Hristos. În rest poți să fii orice sau să n-ai nici un Dumnezeu.

Am auzit săptămânile acestea tot felul de păreri cu privire la ce se întâmplă în Norvegia. Să arunci cu opinii la radio, televizor sau rețele de socializare e simplu, nu costă nimic. Au avut loc discuții interminabile legate de pedepsirea copiilor prin corecții fizice și am auzit multe prostii care fac rating și implicit bani.

Într-o țară creștină, cum ne batem cu pumnul în piept că suntem, pe oameni nu-i interesează părerea lui Dumnezeu cu privire la aceste aspecte ci părerea psihologilor, oamenilor de știință, profesorilor, sociologilor, politicienilor sau jurnaliștilor.

Protestez împotriva ignoranței, ipocriziei și nepăsării. Când îți pasă de durerea cuiva îl ajuți. Un om în necaz n-are nevoie de părerile noastre ci de acțiune.

Sunt unii care îmbrățișează modelul norvegian de creștere al copiilor care pentru mine e dezastruos. Așa a ajuns Europa de vest cu lacăte la biserici și înconjurată de păgânism și fanatism. Ajung să crească clone nu oameni.

În România încă mai e bine pentru că sunt oameni care se roagă pentru ea. Bine nu înseamnă neapărat bani. Mai bine săraci cu Hristos decât bogați și fără El. Mai bine în țara noastră unde nu prea există azile decât acolo unde părinții sunt trimiși de copiii lor direct la reciclare.

Protestez împotriva modelului norvegian și orice creștin adevărat ar trebui să facă asta. Un model ce creează oameni reci și singuri. Un model care oferă mai multă apărare câinilor decât oamenilor. Un model care a înghițit valorile creștine promovând un umanism fără Dumnezeu.

Da, Europa și-a pierdut dragostea. Să nu ne pierdem și noi odată cu ea. Suntem creștini si să fim mândri de Dumnezeul nostru.

În orice necaz am fi, El ne izbăvește.

Atunci când copiii familiei Bodnariu se vor întoarce la părinții lor, să continuați să vă rugați. Pentru Dumnezeu e un fleac să schimbe țări…

                                                                                                                      Alexandru Fintoiu – www.ciresarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: