ANUNTURI

Comunicat AMBASADA ROMÂNIEI în Regatul Norvegiei

ambasada-romc3a2niei-c3aen-regatul-norvegiei-norvegian-net-romanian-embassyAmbasada României la Oslo organizează o întâlnire a membrilor comunității de români din Norvegia cu delegația parlamentară română, joi – 21 ianuarie 2016, orele 18:00 – 19:30

Comunitatea românească se va întâlni cu o delegaţie parlamentară din România

O delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării din Camera Deputaților a Parlamentului României, condusă de domnul deputat Mircea Dolha, vice-președintele Comisiei, se va deplasa în perioada următoare la Oslo pentru discuții la nivelul Parlamentului și al executivului norvegian despre cazul familiei Bodnariu, precum și pentru abordarea unor alte teme de interes comun.

Cu această ocazie, Ambasada României la Oslo organizează o întâlnire a membrilor comunității de români din Norvegia cu delegația parlamentară română, joi – 21 ianuarie 2016, orele 18:00 – 19:30, la sediul misiunii (Oscars gate 51, 0244 Oslo), pentru a dezbate subiecte relevante pentru românii din această țară.

Toți cei interesați să participe la întâlnire sunt rugați să confirme participarea la oslo@mae.ro, până miercuri – 20 ianuarie 2016.

ADMIN