Comunicate

Apel pentru continuarea protestelor! Ciolos face o diversiune. Un joc diplomatic sa paralizeze protestele

12513966_448794918643733_5037562009245934521_oCazul familiei Marius si Ruth Bodnariu, despartiti in mod samavolnic de autoritatile norvegiene de cei cinci copii minori, prin acte de tortura psihica, a facut inconjurul lumii. Milioane de oameni indignati, romani si straini, de pe toate continentele, s-au solidarizat in proteste formidabile, impotriva arogantei Norvegiei, acest stat al Raului, care ucide suflete de copii si familii cu un sadism fara margini.
Din informatii certe, in urma acestor proteste generalizate, care se multiplica pe zi de trece, a procedurilor judiciare, dar si a apelului la boicot economic, turistic, commercial, lansate de crestinii din intrega lume, in Norvegia autoritatile sunt in sevraj. Aroganta se clatina, iar credibilitatea acestui stat, altadata respectat, e in primejdie de colaps. Batalia intre crestini si acest stat sinistru, inuman, a devenit extraordinara, pe viata si pe moarte.
In aceasta situatie, cand lumea intreaga este pe cale sa devoaleze nu doar adevarul despre familia Bodnariu, ci si un sistem care a distrus si distruge in fiecare zi viata a zeci de mii de familii, intr-un laborator infernal, guvernul roman sare in apararea acestui sistem, printr-o diversiune. Prin purtatorul de cuvant, Dacian Ciolos transmite ca vrea sa fie informat, iar statul roman actioneaza la toate nivelurile, anuntand ca pe o victorie ca amasadorul roman de la Oslo va fi primit intr-o audienta abia dupa o luna si jumate de la solicitare (din luna noiembrie). Mai transmite Ciolos ca Romania are relatii ”excelente” cu Norvegia.
De fapt, Ciolos face o diversiune. Un joc diplomatic si propagandistic de natura sa paralizeze protestele si sa dea impresia unei situatii de normalitate intre cele doua tari. Ciolos face jocul Norvegiei, incercand sa o scoata din impas. Impotriva adevarului si familiei Bodnariu si fara nicio garantie de salvare a copiilor. Suspectez o intelegere secreta, in care Romania a acceptat trenarea situatiei, prin proceduri nesfarsite in timp, pentru aruncarea cazul in uitare, bolcarea protestelor si, implicit, sacrificarea familiei Bodnariu in favoarea Norvegiei, in numele ”excelentelor” relatii. Nu!
Fac apel la continuarea protestelor si marirea presiunii opiniei publice. Norvegia trebuie sa plateasca suferintele copiilor Bodnariu si a tuturor copiilor distrusi, rupti de la sanul parintilor, printr-o suferinta cu atat mai mare. Romani, sa tinem sus steagul solidaritatii in numele adevarului, impotriva acestor experimente sinistre, impotriva fiintei si demnitatii umane
.

Aurelian PAVELESCU

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: