ANUNTURI

Timisoara: Conferinta Un Lucru la Agape

12391122_10153334454372337_3009901051770057292_nConferinta Un Lucru – 2015 uneste tineri si varstnici din locuri mai apropiate si mai indepartate, in unitate si cu dorinta de a petrece in alt mod ultimele zile din an si trecerea dintre ani.
Vedem ca vremurile sunt tulburi, provocarile sunt mari, tensiunile uriase, iar noi avem nevoie de ajutor spiritual, de directie si de un inceput in forta pentru noul an. Pentru aceasta ne pregatim sa va primim bine, intr-o atmosfera de dragoste, ne-am preocupat ca sederea voastra aici sa fie cu folos spiritual la capacitate maxima.
Mesajele, ne asteptam sa aduca revelatie, sa fie practice si in acord cu vremurile pe care le traim. Seminariile vor acoperi o diversitate de topicuri si veti putea participa acolo unde veti dori. Slujirea profetica de care fiecare va beneficia dorim sa aduca binecuvantare. Inchinarea dorim sa va inspire sa va conectati cu cerul. Vom beneficia de standuri de carti, CD-uri si DVD-uri cu ultimele aparitii.
Pentru toate acestea ne-am rugat, am postit si ne incredem in indurarea si Harul nemeritat a lui Dumnezeu. Prin tot ce vom face dorim sa il facem pe Isus ,,Faimos”.

Samartinean Claudius

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: