ANUNTURI

Protest la Ambasada Norvegiei din Londra si Madrid

d925f-12356744_753795638059897_5122915327225562649_zoUn caz nefericit dar care duce la primul proiect in comun al Bisericilor Evanghelice din Londra.

Cativa pastori evanghelici din Londra au luat initiativa si au sunat toti pastorii Penticostali si Baptisti pentru a lua parte la protestul din 8 Ianuarie din fata ambasadei Norvegiene din Anglia, pentru a reda cei 5 copii familiei Butnariu din Norvegia de catre autoritatile locale.

Cred ca este un lucru bun, la care vom participa si noi cu Biserica Biserica Penticostala Peniel Londra. Ne rugam si facem ce putem in a fii un sprijin pentru aceasta familie greu incercata.

In acelasi timp ma bucura si faptul ca pentru prima oara in Comunitatea Evanghelica din Londra exista un proiect comun. Dumnezeu foloseste aceasta situatie in favoarea unitatii, in favoarea dezvoltarii de legaturi fratesti, in ciuda asteptarilor si diferentelor teologice care sunt in acest oras numit Londra, mai tare ca oriunde.

Doamne ajuta si Doamne da izbanda.
Tiberiu Pop

Protest în faţa Ambasadei Norvegiei din Madrid pentru sprijinirea familiei Bodnariu 26 Decembrie 2015

Până în acest moment au confirmat participarea: Biserica „Elim” Arganda, Biserica „Emmanuel” Arganda, Biserica „Muntele Sionului” Arganda, Biserica „Gosen” Madrid, Biserica Baptistă „Betel” Coslada,şi Biserica „Speranţa” Roquetas de Mar (Almeria). Organizatorii speră ca să li se alăture şi alte biserici, atât din zona Madrid cât şi din alte zone ale Spaniei, precum şi alte organizaţii civice ale românilor din Spania.

Protestul din faţa ambasadei Norvegiei dispune de aprobările necesare pentru o astfel de manifestaţie, Primăria Madridului eliberând autorizaţie pentru un grup de aproximativ 300 de persoane.

Mai multe detalii aici – http://spaniaevanghelica.com/protest-in-fata-ambasadei-norvegiei-din-madrid-pentru-sprijinirea-familiei-bodnariu/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: