ANUNTURI

Atacul satanist asupra familiei Bodnariu

12235100_1077135778987517_2942173095923183062_nAtacul asupra familiei Bodnariu este unul fără precedent în istoria creştinătăţii. Şi este atât de serios şi miza este cu consecinţe atât de uriaşe,  încât, dacă te numeşti creştin, nu poţi, nu ai voie să stai nepăsător.

Un cămin atât de cald distrus de Barneverent Norvegia

Nepăsarea, neimplicarea, egoismul nostru cel de toate zilele, nu face altceva decât să ajute ca Răul să triumfe. Nu este vizată doar familia Bodnariu! Este vizat felul de lume în care vor trăi de acum încolo copiii şi nepoţii nostri.

 

Fii atent ce faci in vacanta in Norvegia. Poti ramane fara copii

Lucrurile care se întâmplă în Ţările Scandinave ( insistenţa pe o copilarie permisivă care crează adulţi iresponsabili, fără sensibilitate şi empatie socială) şi lucrurile care se întâmplă acum în toată Europa ( provocarea de migraţie masivă a unor popoare cu o cultură opusă creştinismului) se suprapun perfect peste planurile pentru o nouă lume,  „Noua Ordine Mondială”, ce se vrea a fi coordonată de către un Lider Mondial. Deşi numai Domnul Isus Hristos poate fi Domnul Suveran al întregului Pământ.

 

Părinţi cărora li s-au răpit copiii protestând împotriva înfricoşătoarei instituţii de „Protecţia copiilor” din Norvegia (Barenervernet)

Un plan diabolic!

Planul (venit din strafundurile Iadului),  este ca aceşti copii ( şi mulţi alţii în situaţia lor) să nu mai fie redaţi vreodată familiilor lor, ci să fie crescuţi în medii străine  sau în centre guvernamentale, unde fără Dumnezeu, fără protecţie, fară supravegherea şi disciplinarea părinţilor naturali, vor fi handicapaţi definitiv în dezvoltarea lor psihologică şi morală, ajungand să reprezinte ca adulţi, prăzi uşor de manipulat, adulţi ce nu vor mai repreznta un obstacol, pentru planul mondialist.

Cei patru copii mai mari ai familiei Bodnariu rapiti de Barneverent

O lume care s-a „scapat” de Dumnezeu este lumea înfricosătoare  a lui Orwell (romanul 1984)

Precum într-o sumbră lume orwelliană, suntem martorii cotidieni ai producţiei unor noi cuvinte: nouavorbă sau corectitudinea politică. Poliţia gandirii ne supreveghează şi ne face conspiraţionişti, homofobi, xenofobi, ne spune că urâm, dacă ne opunem raului şi punem întrebări despre ce este în spatele a tot ceea ce se întâmlă, dacă nu ne încadrăm în corectitudina politică şi în nouavorbă. Mă mir de indiferenţa şi de naivitatea unor creştini, unii chiar lideri de biserici, care (corecţi politic fiind) îşi pun intrebari despre motivul pentru care copiii au fost luaţi din familie. Ei derutează şi pe alţii, pentru că vin şi spun că trebuie să mai aşteptăm, că trebuie, în primul rând, facut ceva ca să se schimbe mentalitatea în Norvegia.  Nu este vorba de mentalitate, ci de ceva foarte ticălos şi obscur.

Ţările scandinave (care au reputaţia de a fii moderne, dezvoltate, emancipate, bogate) sunt un loc perfect de experiment diabolic asupra familiei creştine. Cine ar îndrăzni să pună la îndoială felul în care sunt „protejaţi” copiii într-o ţară atât de dezvoltată ca Norvegia? Şi totuşi, noi trăim şi vedem cu ochii noştri cum se construieşte cu adevărat totalitarismul orwellian ( mai acut, culmea, în tările emancipate), vedem încercările de distrugere a unuia dintre obstacolelor ce stau in calea Noi Ordini Mondiale, famila, dupa cum în toata Europa vedem încercarea de  distrugere a identitatii nationale prin provocarea invaziei de imigranti islamişti.

 

Dacă noi ca şi creştini stăm nepăsători ceea ce este in Norvegia se va extinde peste tot: „Acesta este motivul pentru care „Birourile de Protecţie a Copilăriei” trebuie să fie investite cu o autoritate legală absolută. Ele trebuie să fie în măsură ca, după bunul lor plac, dar întotdeauna sub pretextul protejării copiilor, să-i poată retrage pe aceştia din mediile lor familiale originale şi să-i plaseze în medii familiale străine sau în centre guvernamentale deja atrase spre principiile noastre mondialiste şi religioase. Astfel, în consecinţă se va realiza spargerea definitivă a „Celulei Familiale Occidentale”. ( Extras din „Protocolul de la Toronto”), scris in 1967, vine parca din adancimile iadului, dar te infiori cand vezi cum se infaptuieste totul sub ochii nostri.

Nu sta nepăsător! Gândeşte-te cum simte familia Bodnariu!

Ruth şi Marius sunt oameni pe care Dumnezeu i-a gasit vrednici pentru martirajul acesta, pentru încercarea aceasta, ca să ne trezească pe toţi din amorteală şi neveghere. Fiecare din ei ar putea spune cam aşa la creştinii care stau nepăsători sau clevetesc şi doar privesc ca să vadă deznodământul: „Sunt amărât în suflet că fratele meu, a cărei inimă ar trebui să fi tot atât de îndurerată ca a mea în aceste zile, nu trâmbiţează pericolul, nu plânge cu mine, nu se roagă cu mine, nu posteşte cu mine şi… mai poate posta pe facebook, tot felul de poze, glume, jocuri, citate absurde şi invitaţii la spectacole de Crăciun (nu ca asemena lucruri nu ar trebui făcute). Poate că acest coşmar care mi s-a întâmplat mie acum, fratele creştin al tău, este un semnal de alarmă şi pentru mine şi pentru tine de a reconsidera relaţia cu Dumnezeu şi pentru a ne apropia mai mult de El  prin rugăciune şi post„.

O oportunitate pentru creştini de a ne uni in fata Raului

Există un plan sinistru a lui Satan! Dar deasupra tuturor există un alt minunat plan, cel de răscumparare a Lui Dumnezeu. Dumnezeu vrea să îl împlinească cu participarea noastră. Poate că această îngrozitoare situaţie ne va aduce împreună, va uni credincioşii de pretutindeni şi ne va apropia pe toti mai mult de Dumnezeu şi mai mult unii de alţii. Şi poate că Dumnezeu vrea să facă minunea salvarii copiilor Bodnariu  o dată cu unirea noastră. Şi prin toate acţiunile noastre comune, de ajutor, ca fraţi creştini. Poate autocarele in care vom călătorii împreuna la ambasada Norvegiei la Bucureşti sau în alta parte, va fi o ocazie de a simţi mai mult unii cu alţii.

Dumnezeu nu va lăsa se ne fie batjocoriţi copii

Ţi se strânge inima când te gândeşti ca aceşti 5 copilaşi ( unul sugar la sânul mamei) pot ajunge în cele mai teribile locuri: în „familii” de homosexuali sau lesbiene, sau alte tipuri aberante de „familii”.

Parera mea este că, chiar daca domnia si prăpădul antichristic a inceput, prin rugăciunea unită a noastră a tuturor, Domnul aşa cum ne-a promis prin cuvântul Său, va trimite pe sfinţii îngeri să tăbărască în jurul acelor copii şi îi va proteja până vor reveni în familia lor. Sfânta Scriptură ne spune ca vor fi necazuri în zilele din urma şi persecuţii dar nu cred să scrie undeva despre copii, ca vor rămâne în ghearele lui Satan pentru a fi batjocoriţi de el.

Mariana Goron, 16 decembrie 2015

https://marianagoron.wordpress.com/2015/12/16/atacul-aspura-familie-bodnariu/

page

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Nu trebuie tacut ,cei ce pot sa faca ceva sa faca nu trebuie sa taca … “Mardoheu ea zis Esterei: daca vei tacea izbavirea va veni din alta parte dar tu si casa tatalui tau veti pieri.” Cum este posibil asa ceva ? Ce lovitura crunta asupra acestei institutii sfinte? ?.Trebuie sa se strige cu toata puterea fata de acest abuz monstruos, nu prin tacere se face dreptate nu trebuie sa va fie frica ganditi-va daca voi ati fi in locul acelei mamici,acelei familii lovita de Satan,prin oamenii care il slujesc pe el ,,ne doare pentru voi, simtim cu voi. CREDETI CA SE VOR OPRI AICI ?Ceia ce deja sa dezlantuit este doar inceputul… trebuie demascate toate acestea, Statul NORVEGIAN in loc sa apere familia aceasta institutie sfanta familia,loveste crunt in ea. La nivel mondial luat decizii s-a vorbit de duminica familiei ziua de odihna a familiei s-a hotarat la Paris, DESI ZIUA ADEVARATA A lUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE ESTE SABATUL, A SAPTEA ZI DIN SAPTAMANA IN ONOAREA CREIATORULUI… sa salvezi planeta sa lucrezi pentru binele comun cer si pretind ca iti vrea binele CHEAR SE DEGHIZEAZA SI ITI ZAMBESTE si in realitate te distruge, ceva grozav, mare inselaciune DUMNEZEU a lasat Sabatul si familia aceste doua institutii gemene si in loc sa protejeze familia si Sabatul lovesc in ele ,groaznic in ce timpuri am ajuns!!!
    ,… ba mai mult guvernanti au legiferat casatorii de acelasi sex uraciuni abominabile,fara indoiala stam in fata marei crize… anticrist si-a facut aparitia pontiful de la Roma a intrat in scena pentru a jucal rolul,… da vai….oricum Dumnezeu va interveni pentru apararea Legii Sale si pentru salvarea poporului Sau nu va temeti!!! Fratii se roaga pentru voi.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: