ANUNTURI

Cazul Bodnariu: Inca nu vedem o solutie de rezolvare

marius-si-ruth-bodnariu2Dragii nostri care va rugati si ne sustineti in incercarea prin care trecem, avem nevoie de rugaciunile voastre in continuare. Inca nu vedem o solutie de rezolvare, avem nevoie de un avocat care sa nu se teama de acest sistem demonic si sa poata apara interesul familiei! Pentru cei ce va indoiti de parinti as vrea sa va spun atat: sunt parinti buni, nu si-au molestat copiii in nici un fel, si oricare dintre dumneavoastra care va considerati parinti buni si traiti in Norvegia puteti fi la un moment dat in pielea lor! Cine nu crede, este posibil sa simta pe pielea lui la un moment dat, cat de “civilizata” este Norvegia. Nu va doresc… Noi, familia, de trei saptamani avem un cosmar care nu se mai termina! Cei care simtiti cu noi rugati-va pentru noi! Dumnezeu va aduce si ziua in care sa ne bucuram impreuna!
Dumnezeu sa va rasplateasca tuturor acelora ce sunteti aproape de noi in necaz!

page

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. NU AVETI NEVOIE DE UN AVOCAT BUN. AVOCATI BUNI NU EXISTA.
    AVETI / AVEM CU TOTII, NEVOE DE DUMNEZEU. *EL ESTE SINGUR BUN*
    AVOCATUL FAMILIEI CERESTI ESTE HRISTOS ISUS .EL A PLEDAT PENTRU FRATII SAI LA GOLGOTA,SI A CASTIGAT PROCESUL IMPOTRIVA PARASULUI ,FRATILOR SAI .”FII CREDINCIOS PANA LA MOARTE SI-TI VOI DA CUNUNA VIETII.”
    Fiti binecuvantati.

  2. Dragii nostri suntem solidari cu voi, va sustinem in rugaciune si dorim ca Domnul sa-si faca lucrarea Lui cat mai repede nu stiu de ce dar eu cred ca Domnul are un plan pentru voi si copiii vostri noi suntem incredintati si stim ca El nu se lasa batjocorit de aceea va rog sa fiti tari si sa credeti ca Domnul este in control .. Este greu stiu dar Domnul vrea ca sa fim tari. Doamne ajuta aceasta familie sa-si revada copiii toti si sa nu mai fie despartiti niciodata sa ne intalnim sus in cer cu totii.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: