ANUNTURI

Adevărul.ro: Acuzaţiile aduse românului din Norvegia, rămas fără copiii luaţi de autorităţi: „I-a bătut cu pumnul şi picioarele, iar pe bebeluş l-a scuturat ca pe o cârpă”

0000000000000005Familia românului din Norvegia rămas fără cei cinci copii luaţi de autorităţi din familie, cu Poliţia, a făcut publice noi detalii din acest caz. Potrivit unui comunicat al familiei, Marius Bodnariu este acuzat de autorităţile norvegiene că a fost agresiv cu copiii. Familia Bodnariu admite că i-a disciplinat pe copii, aplicându-le şi corecţii fizice, dar niciodată la nivelul acuzaţiilor aduse de autorităţi.

Familia românului din Norvegia ai cărui copii au fost luaţi în 16 noiembrie din familie de autorităţi a făcut publice amănunte importante din acest caz. Daniel Bodnariu, fratele românului din Norvegia, a transmis, pe pagina de Facebook realizată special pentru acest caz, ultimele date aflate în urma analizării documentelor care fac obiectul dosarului prin care autorităţile norvegiene i-au luat din familie pe cei cinci copii ai familiei Marius şi Ruth Bodnariu. Potrivit comunicatului, multe dintre date nu au fost cunoscute până acum, find aflate după studierea dosarului complet.

Astfel, potrivit datelor furnizate de familia Bodnariu, totul a pornit de la sesizarea directoarei la care învaţă fetele cele mai mari ale familiei Bodnariu, care le-a dat autorităţilor un telefon în care „işi exprimă ‘îngrijoarea’ că fetele spun că sunt disciplinate acasă”. Directoarea le-a mai oferit detalii despre fete, spunând că „sunt ‘provocatoare’ în sensul că vorbesc mult şi nu vor să se supună şcolii, dar sunt creative şi inteligente, că părinţii sunt credincioşi crestini, ‘foarte creştini’ şi bunica are o credinţă puternică că Dumnezeu pedepseşte păcatul şi aceasta creează un handicap în copii”. De asemenea, spune familia Bodnariu, directoarea le-a mai declarat autorităţilor „că fetele învaţă bine şi se remarcă prin rezultate bune la şcoală şi ea nu crede despre copii că ar fi abuzaţi fizic acasă, dar ar vrea totuşi ca aceşti părinţi să fie ‘ajutaţi’ şi îndrumaţi de Protecţia Copilului”.

Citeste mai mult: adev.ro/nyt5of

page

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

 1. Îi susțin în continuare, pentru că mi-e foarte milă de Ruth (si de copii), nici nu îmi pot imagina ce este în sufletul ei de mamă, dar din păcate soțul ei poartă o mare parte de vină: știind că orice corecție fizică este strict interzisă în Norvegia, el nu și-a dat seama în ce pericol se pune?? Dacă el încă mai crede că ”unde dă tata crește” (da, crește frică și resentimente…), trebuia să se mute în România, unde încă bătaia este ruptă din ”rai”…

 2. Alina, ar fi cazul sa citesti in legatura cu ei totul, acum nu mai retin unde scrie totul
  este o familie deosebita:
  o palmuta la fund sau un tras de ureche, nu este ceea ce se scrie.
  Cred ca la Emi Zarnescu , , da, explica punct cu punct;
  Marius „l a scuturat”
  pe cel mic de drag, ca a apucat un obiect in mana prima oara;
  iar surioara sa cand a afirmat acesteaa zis”of, ca nu mai stiu ce sa inventez”.
  Suner oameni credinciosi, si de nu ar fi, sunt f finuti.
  Cumpoti crede pe acesti mincinosi care i au spus lui Ruth sa divorteze, sa minta ca el
  se poarta urat, ca(chipurile) ii da apoi ei copiii.
  Exista un asemenea caz, dar copiii nu i a mai primit.

  ref=fb-shareFamilia

 3. Alina citeste Biblia si o sa vezi ca bataia e rupta din Rai, fara a i pune in carca lui Marius
  niste enormitati a la Barnevernet!
  Daca iti disciplinezi copilul il feresti de la moarte!
  Te ai uitat la poze? ai vazut cat de senine is fetele lor?
  dar biletul gasit intre jucarii,in care una din fete le marturiseste dragostea?
  Dumnezeu ne a dat minte sa discernem.

 4. alina75, te indemn sa citesti mai cu atentie Biblia si o sa te convingi ca se vorbeste foarte des de corectia fizica, ba chiar zice „nu cruta nuiaua”. Bineinteles ca o palma isi are rolul ei si varsta la care trebuie data, dar niciodata exclusa. Daca parintii te-au batut mai mult decat trebuia si ai ramas marcata, nu inseamna ca trebuie sa elimini corectia fizica. Probabil ca duhul „feminismului” a cuprins pe multe fete si cred ca si pe tine. Daca crezi ca e asa de buna educatie crestina in Europa ( fara corectie fizica), haide sa ne uitam la rezultate…O Europa atee…Inainte de a judeca o situatie, ar fi bine sa ne uitam la ce spune Dumnezeu. Cu siguranta ca Dumnezeu a ingaduit chiar si aceasta situatie cu un scop. El face rana si tot El o leaga. Sa asteptam sa lege Dumnezeu rana fara sa ne mai dam atatea pareri si judecati, pentru ca „nu vom putea adauga nici macat un cot…”

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: