ANUNTURI

Petru Lascău: Se pare că ‘’totusi, se miscă’’ ceva… cazul familiei Botnariu

familie-bodnariu-norvegia-3Rămân constant opiniei mele că trebuie organizate manifestații în fața ambasadelor și consulatelor norvegiene în toate țările unde avem comunități evanghelice de români. În felul acesta vom atrage atenția și a canalelor de televiziune din țările respective.

M-am bucurat că au apărut mai multe comunicate oficiale privind cazul familiei Botnariu: Comunicatele din Cultului Creștin Penticostal, din partea Comunității de București, din partea purtătorului de cuvânt al familiei Butnariu, scrisoarea către Ambasada Norvegiei din partea Alianței Familiilor din România.

Se pare că ‘’totuși, se mișcă’’ ceva…

Sugerez ca alături de comunicatele oficiale, cultele evanghelice ar trebui să lanseze și press-releases pentru ziarele și canalele de televiziune naționale. O serie de ziare românești au preluat știrea, dar ea nu a ajuns pe canalele de televiziune. Nădăjduim să avem și reportaje și clipuri video în acest sens.

Apelez din nou la pastorii evanghelici din România și din țările Europei să organizeze marșuri și demonstrații de protest în fața ambasadelor Norvegiei cerând eliberarea imediată a copiilor familiei Botnariu.

Fac un apel la tinerii români, talentați în reclame și grafică pentru realizarea unor spoturi publicitare și afișe prin care să se deconspire nazismul autorităților norvegiene. O imagine poate vorbi mai bine ca o mie de cuvinte.

sursa: https://lascaupetru.wordpress.com/

page

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: