ANUNTURI

Pastor Petru Lascău – Parazitul monstruos și-a arătat adevărata față în Norvegia

parazitulNu pot demonstra cu statistici, dar am așa o bănuială în oasele mele, că mijlocul prin care răul care macină lumea și-a lansat ofensiva finală asupra familiei prin mass-media.

Puterea mass-mediei este aceea de a modifica definiția normalului. Noi am crezut că ne informăm și ne distrăm, deschizând aceste ferestre spre lume, pe când în mod subtil și constant, aparatele noastre ne-au adus în case idei și concepții străine de proiectul divin inițial pentru familia noastră.

Poeții și compozitorii au cântat dragostea așa de mult că am început să credem că ea este esența și scopul vieții. Când n-am mai avut-o acasă am căutat-o în locurile greșite și ne-am ruinat familia. Divorțul a devenit apoi ‘’normalul’’ de care ne-au convins craincii, actorii și avocații folosindu-se de aceeași mass-media.

În anii 60, aceeași mass-media ne-a convins că putem face dragoste și nu război, că putem să ne iubim fără responsabilitate, fără să facem copii, pentru că au venit savanții să ne ofere pilulele și instrumentele lor. Când acestea n-au funcționat ne-au convins că avortul este doar eliminarea unui ghemotoc de țesuturi din trupul femeii cu care ea poate face ce vrea ea.

Un parazit uriaș își suge flămând hrana zilnică din ‘’normalul’’ vieților mlioanelor de oameni. O armată enormă de avocați, muncitori sociali, psihologi, psihiatri, agenți imobiliari, evaluatori de proprietăți, doctori și judecători trăiesc bine din veniturile asigurate de divorț, anticoncepționale și avort.

 

Lucrurile nu se opresc aici. Dacă ești om cinstit și te temi de Dumnezeu, îți iubești soția și stai cu ea crescându-ți copiii în frica lui Domnului, devii ciudat, anacronic ‘’normalului societății’’ de azi, un tip demodat. Dacă nu împărtășești noile definiții ale familiei ești bigot, iar dacă vreun copil spune la școală că ești creștin, sau cântă vreun imn învățat acasă, devii ‘’creștin radical’’. Pentru liberalismul politic de azi devii periculos și ești socotit printre potențialii teroriști.

După ce parazitul care trăiește din dizolvarea familiei și uciderea noilor născuți, nu mai reușește să stoarcă suficieți arginți din această industrie de distrugere a primei instituții divine, crează noi instituții de care ne convinge că fac parte din ‘’normalitatea’’ de azi. Una este protecția copilului. Dacă n-au reușit să-i ucidă prin avort, acum vor să-i protejeze, de pericolul cel mare: noi părinții lor; bigoții, anacronicii, demodații și radicalii.

Cazul răpirii samavolnice a copiilor familiei Bodnariu din Norvegia nu este decât ilustrația limpede a acestei ‘’normalități’’ a lumii de azi. Lucrătorii sociali au nevoie de cazuri pentru a-și justifica existența, iar cererea de copii a cuplurilor infertile după ani de medicație anticoncepțională, a ‘’familiilor’’ de homosexuali, a celor care iși fac un venit lunar din îngrijirea copiilor altora, este din zi în zi tot mai mare. Sistemul parazit are nevoie de sângele copiilor familiilor care nu acceptă ‘’normalul’’ societăți azi, prin lucrătorii lui, avocați, judecători, doctori, sociologi, pshihiatri, etc…

Multiculturalismul și pluralismul promovat ca normalitate în țările noastre produce probleme sociale pe care unele țări, ca Norvegia, le rezolvă prin răpirea copiilor emigranților (ăștia și așa nu prea cunosc bine nici limba și nici legile). Dacă procesul de asimilare întro cultură durează 3 generații, prin răpirea copilului dintr-o familie de români, de exemplu, se ajunge doar la două. Copilul, rupt de moștenirea culturală și limba familiei va vorbi doar limba părinților care l-au adoptat sau îngrijit.

Ce ar trebui oare să se petreacă cu noi ca să ieșim din această paradigmă beteagă și absurdă? Meditați doar la absurdul câtorva situații:

Câteva decade al rând lumea noastră s-a străduit să facă dragoste și să nu facă copii. Acum, prin fertilizare în vitro și alte tehnici medicale moderne, vrea să facă copii fără să mai facă dragoste.

Anual sunt avortați peste 65 de milioane de copii, unul la 15 secunde doar în America, în numele libertății femeii de a face ce vrea ea cu trupul ei. În aceleși timp statul finanțează un întreg aparat de protecție a copiilor asupra cărora mamele nu mai au niciun drept.

Școala e azi nu are voie să dea nicio aspirină fetei tale, dar are dreptul s-o îndrume spre avortarea copilului fără aprobarea ta ca părinte.

Suntem îngroziți de ceea ce s-a petrecut cu famiia Bodnariu și trebuie să ieșim în stradă cerând copiii înapoi din ghiarele acestui parazit social monstruos, care în Norvegia și-a arătat adevărata față. Față de el, Godzila e un joc de copii.

Dacă vă mai îndoiți că diavolul există examinați acest parazit monstruos, care nu este decât una din întrupările lui.

Pastor Petru Lascău

 

page

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Foarte simplu de acuzat toate aceste meseri care de altfel sint in folosul nostru Inafarm de preoți si pastori care nici ei nu sint lipsiți de greșeli si păcate referire la preoți catolici care știm bine ce abuzuri grosolane fac dar cred ca trebuie sa analizam in mai deaproape cazul Bodnariu si aici as întreba frați pastori citi au plecat in Norvegia sa investigheze cazul sau noi sintem din acea care mergem numai dacă sintem invitați la predica? Sa nu uitam ca am trăit in Rominia si am întîlnit extremiști penticostali vorbesc de penticostali ca m-a număr printre ei care își băteau copii grav ca sa ii ducă la biserica si cind au crescut mari au rămas fără copii au plecat si nu sau mai întors nici sa-si vadă părinți au ajuns in America si aici au rămas acești abuzivi fără familie sau bătut copii si nevasta duminica dimineața au plecat la biserica ca vezi doamne era la ora de rugăciune si făcea si har cel puțin credea el ca continua sa strige si in biserica si cei mai mulți frați din Moldova sint frați noștri dar nebunia si furia trebuie tratată neexperimentata pe familie asa zis creștina cu tot respectul si dragostea care v-o port frate Petrică Lascau semnează Nick Gligan

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: