EDITORIALE

Boicotati Norvegia! Cred ca este drept inaintea lui Dumnezeu sa actionam (10 lucruri ce trebuie sa facem!)

BABoicotati Norvegia! Cred ca este drept inaintea lui Dumnezeu sa actionam (10 lucruri ce trebuie sa facem!)

Toti cei 5 copilasi ai familiei Bodnariu Marius si Ruth din Norvegia, au fost rapiti cu forta de Protectia Copilului din Norvegia in colaborare cu politia norvegiana.

Inclusiv bebelusul de 3 luni, a fost smuls si rapit de la pieptul mamei lui !!

Fara niciun act, fara nicio acuzare sau informare serioasa. Prima acuza a fost ca sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii in credinta crestina. Oare de la vreo familie de musulmani au rapit vreun copilas pe motiv de indoctrinare religioasa?…

Tatal, Marius Bodnariu (cetatean roman), este informatician, iar mama, Ruth (cetatean norvegian), este asistenta medicala.

Cred ca este drept inaintea lui Dumnezeu sa actionam.

1. Nu mai cumparati produse norvegiene !
De exemplu peste din supermarketuri, etc.

2. Spuneti-le vanzatorilor, chiar si celor care aranjeaza marfa pe rafturi ca refuzati sa cumparati produse norvegiene datorita faptului ca statul norvegian a luat cu forta cei 5 copilasi ai unei familii de crestini.

3. Refuzati sa mai faceti afaceri cu firme norvegiene, chiar daca pierdeti bani !! Ganditi-va ca intr-o zi ar putea fi copiii vostri rapiti !

4. Pichetati ambasadele Norvegiei din toata Europa si din lumea intreaga. Plimbati-va cateva ore (3-4 ore) in momente aglomerate ale zilei prin fatza acestor ambasade, cu un carton mare atarnat in fatza si in spate, pe care sa scrie: Norway, return the children to Bodnariu family.

5. Copiii care joaca jocuri video pe calculator in echipe internationale, sa le spuna partenerilor lor de joaca din Norvegia sau de pe servere din Nord sau Nord-Vest despre drama acestei familii.

6. Scrieti scrisori si E-mail-uri catre ambasada Norvegiei din tara unde sunteti. Pur si simplu sa inundam ambasadele norvegiene cu scrisori si E-mail-uri pentru eliberarea copiilor familiei Bodnariu

7. Scrieti scrisori si E-mail-uri tuturor parlamentarilor si europarlamentarilor pe care ii cunoasteti.

8. Scrieti scrisori si E-mail-uri presedintelui Romaniei.

9. Scrieti scrisori regelui Harald al V-lea al Norvegiei si reginei Sonja. Ganditi-va la inima de mama si de femeie a reginei Sonja.

10. Tinta noastra este:

A – libertate pentru TOTI cei 5 copii ai familiei Bodnariu pana la Craciunul 2015. Toti copiii sa revina in familie AZI !

B – Schimbarea acestor legi criminale din Norvegia si din alte tari ale lumii. Denuntatorii sa nu mai primeasca mii de euro recompensa de la stat, pentru ca reclama vreo familie, asa cum este in Norvegia. Sa fie reclamate abuzurile, dar fara recompensa financiara.

C – Toti cei care au abuzat familia Bodnariu sa fie schimbati din locurile lor de munca de la Protectia Copilului din Norvegia, sa nu mai poata abuza si alte familii.

Situatia familiei Bodnariu este asemanatoare cu situatia lui Daniel in groapa cu lei.
Doar un inger al Domnului il mai putea salva pe Daniel.
Si chiar UN INGER l-a salvat !

ATENTIE ! Toate cele de mai sus sa le facem cu mult respect, intr-un duh de dragoste crestineasca, fara nicio jignire, insulta sau altceva de felul acesta.

Dar absout hotarati si decisi !
La fel cum am dori sa faca altii pentru copiii nostri !

Ce se intampla de fapt la nivel planetar?
Se urmareste un asa numit „Nucleu comun”, adica o indoctrinare atee a copiilor.
„Doctorul Thomas Sowell a sumarizat acest proces de schimbare a gândirii într-un articol apărut în 1993, intitlulat „Îndoctrinarea copiilor”:
Tehnicile de spălare pe creier, dezvoltate în ţările totalitariste, sunt folosite în mod obișnuit în programele de condiţionare psihologică impuse copiilor americani de vârstă şcolară. Acestea includ şocul emoţional şi desensibilizarea, izolarea psihologică faţă de orice sursă de sprijin, reducerea treptată a sistemelor de apărare, supunerea la întrebări manipulative care să contrazică / să atace valorile morale fundamentale ale individului, şi inducerea acceptării valorilor alternative pe căi psihologice, mai degrabă decât raţionale.3” sursa acestui citat: http://vegheaza.com/…/un-nucleu-comun-pentru-o-comunitate-…/

La final, cum trateaza Biblia problema disciplinarii?
As cita cateva versete din Biblie, la care sa ia aminte si Protectia Copilului si legiuitorii din Norvegia:

Proverbe 13:24 Cine cruta nuiaua, uraste pe fiul sau, dar cine-l iubeşte, il pedepseste indata.

Proverbe 22:15 Nebunia este lipita de inima copilului, dar nuiaua certarii o va deslipi de el.

Proverbe 23:13 Nu cruta copilul de mustrare, caci daca-l vei lovi cu nuiaua, nu va muri.
Proverbe 23:14 Lovindu-l cu nuiaua, ii scoti sufletul din locuinta mortilor.

Proverbe 29:15 Nuiaua si certarea dau intelepciunea, dar copilul lasat de capul lui face rusine mamei sale.

Ioan Ciobota

page

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

6 Comments

 1. O decizie ultra-radicala! Nu este intelept sa raspunzi(dem) cu aceeasi moneda… Sunt oameni in Norvegia care poate nu sunt de acord cu decizia de a lua copii familiei romane. Treba trebuie tratata cu cei care au luat decizia, nu cu toata natiunea.

  Necumpararea de produse, Incheierea tuturor afacerilor cu norvegieni… Astea sunt tactici de nivel josnic ce nu duc decat la ura si razboi si ar arata ca suntem facuti din acelasi material si porniti pe radicalism nefondat (care pare foarte bine fondat, dar ca si crestini istoria ne arata ca trebue sa avem grija cu ce sa fim radicali)
  Nici noua ca romani nu ne place ca francezii ne-au facut tigani. Acum de ce sa actionam ca si cum toti norvegienii ne-au gresit?!

  Sincer, e o invitatie la „Sa moara si capra vecinului”…

  Lupta trebuie dusa in continuare intre cei care au luat decizia aceasta si au instituit legea aceasta. Restul domeniilor ar trebui lasate in pace. Oricine ai fi si citesti acest mesaj, gandeste-te o clipa : Daca ai fi un norvegian cinstit si ai vedea ca de maine romanul de langa care zi de zi venea sa cumpere produsul tau, nu mai vrea sa iti cumpere produsul? Cum ar fi? Chiar si dupa ce iti explica situatia! NU te-ai simti ca si cum tu nu ai gresit cu nimic? De ce ar trebui sa suferi tu pentru ca cineva a luat o decizie slaba?
  Sunt cateva decizii bune mai sus, dar cateva chiar nu ajung la subiect, ci par mai degraba razbunare…(lucru la care noi crestinii putem sa picam foarte usor pentru ca puteo fi orbiti de cauza corecta pe care o purtam uitam sa ne mai dam jos ochelarii de cal de la ochi si sa vedem Isus ce ar face si cum ar actiona.)
  Oare Isus de maine nu ar mai cumpara produse norvegiene? Nu domnilor, problema trebuie tratata cu cei de la putere de acolo, nu cu Norvegia ca si natiune. Nu inseamna acum ca toata Norvegia este o tara de „pacatosi” 100%.

 2. „Nucleul comun” este doar vector de control mintal; se vrea generatii pregatite pentru pedofilie, pentru pedofili!

 3. Alooooo sa si vada fiecare de lungul nasului!!!!Daca te stabilesti intr o tara respecti legile tarii respective!!!

 4. Vai dar ce sfaturi folositoare!! Pichetati ambasade, spamati-le inbox-urile, nu mai cumparati paste norvegiene! Dar atentie, intr-un duh de dragoste crestinesca. LOOL
  How pathetic. (+la final sfaturi din biblie cum sa-ti abuzezi copilul mai bine)

 5. Sodomic Kingdom of Noway, crestinii sa fuga de acolo ca vine urgia lui Dumnezeu.

 6. Crede cineva ca poporul norvegian nu ar putea sa intervina? Eu va spun ca ar trebui sa se implice,este vorba de tara lor in care se petrec fapte diabolice. Sa fure o organizatie copiii de langa parintii lor,si tie ca comunitate sa nu-ti pese? Ma intreb,ce fel de oameni sunt ei? Au copii? I-au tinut vreodata la san? Le-au ascultat respiratia cand dormeau? Le-au ascultat gangaritul,primul cuvant spus”mama”, si totusi sa nu-ti pese,sa stai egoist sa-ti spui: nu-i al meu,nici al vecinei. Unde a disparut omenia dintre oameni? Ne fac de rusine animalele. Domnule Dragos,stai stramb si gandeste drept. Vezi prin ochii unei mame care nu-si poate alapta copilul purtat in pantece timp de noua luni,hranindu-se din tot ce avea ea mai bun in ea. Acum inima ei este franta,franta. Cine poate sa inteleaga asta, se ridica impitriva ca o fiara care-si alara puii.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: