Stiri

Incendiu la o Biserica penticostala in Londra

img_3019Pentru fratii si surorile unei biserici penticostale de pe Tottenham High Road, ziua de duminica nu a fost una obisnuita. Acestia au fost anuntati ca Serviciul divin din aceasta duminica nu va mai avea loc. Aseara la ora 9:30pm, s-a anuntat ca cladirea Bisericii Penticostale este in flacari. In cateva minute 10 masini de pompieri au aparut si au stins focul. Aseara, am trecut si eu pe acolo, la scurt dupa aceea si am observat ca a avut loc in incendiu. 

Cac Kingswell  in Tottenham is a Pentecostal Church attended by African British community.

Biserica Apostolica din Tottenham este frecventata de comunitatea de Africani Britanici din Londra. Acest Cartier este unul problematic deoarece in trecut au avut loc miscari rasiste la adresa africanilor ce s-au stabilit in zona cu ani in urma.

Politia inca nu s-a pronuntat in a asupra cauzelor care au stat la bazele incendiului si aici intervine opinia mea care este intarita cu dovezi ca aceasta Biserica a fost target ul unei grupari islamiste care sa intimideze comunitatea de crestini din cel mai cosmopolit Cartier al Londrei: Tottenham. Haideti sa be rugam pentru crestinii din Londra care se gasesc si amenintati de musulmanii fanatici. Ramaneti cu noi pentru a afla mai multe.
Liviu Maxim

via mareabritanieevanghelica.org

Surse: Evening Standard

ITV

REDanigif-17-mai

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: