ANUNTURI

DE LA FAMILIA BODNARIU: ULTIMELE STIRI

12241346_1490204197952031_6508490549718318666_nAm promis ca voi da detalii legate de ce se intampla cu Marius, Ruth si copiii. Pe copiii mari nu i-au mai vazut de luni. Pe bebe l-a putut vedea doar Ruth ieri si astazi la Bergen timp de cate doua ore. Intre timp s-au facut demersuri pe care le voi face publice in momentul in care voi putea, astfel incat sa nu afectez in sens negativ situatia lor. Sa ne rugam in continuare pentru copii, luni vor fi audiati si tot luni se va stabili daca exista un caz si se merge mai departe in instanta. Cel mai bine pentru Ruth, Marius si copiii lor ar fi sa se termine luni si sa nu se mearga mai departe. Dumnezeu sa lucreze, ne rugam pentru aceasta!Marius si Ruth va transmit ca sunt bine si asta doar ca rezultat al rugaciunilor!

S-a initiat o petiţie pe care o putem semna toti în sprijinul familiei Bodnariu din Norvegia. Iniţiatorul este pastorul Cristian Ionescu din Chicago.
Să nu ne lăsăm, până la rezolvarea finală şi definitivă a cazului!

Domnul să ne ajute!

http://www.ipetitions.com/petition/christian-family-persecuted/
NOTA: Dupa introducerea datelor apare o pagina de donatii, nu sunt donatii pentru Marius ci pentru site-ul gazda a petitiei. Nu este obligatoriu sa doneze cineva, semnarea petitiei se inregistreaza oricum.

https://popaspentrusuflet.wordpress.com

--

 

page

 

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura