EDITORIALE

Pastor Ioan Cocîrţeu – Români, să ţinem cu țara!

romania“Dacă vei asculta de glasul Domnului…Domnul, Dumnezeul tău, îți va da întâietate asupra tuturor neamurilor de pe pământ.” Deuteronom 28: 1

În aceste zile, ca şi cetățeni ai acestei țări, ne-am exprimat foarte multe plângeri şi năzuințe pentru patria unde Dumnezeu a hotărât să trăim. Lucru absolut normal. Doza de patriotism este pusă de Creatorul în fiecare dintre noi. 

Trebuie spus însă, că nu toate scandările din aceste zile ar duce la schimbarea în bine a României. Unele erau imposibil de realizat, altele nu cred că plusau România. Unele erau rostite din ignoranță, altele dintr-o patimă dusă la extrem. Pentru unii a primat spiritul de masă, pentru alții chiar au fost doleanțe personale. La urma urmei, asa e în asa ceva, aşa e peste tot în astfel de cazuri. Vrem “să ținem” cu România, oarecum fiecare cum gândește.

Vă sugerez un mod de “a ține” cu patria noastră:

 

-cum ar fi dacă am striga mai mult la Dumnezeu decât unii la alții pentru România.

-cum ar fi dacă cererile noastre pentru România ar fi inspirate din Scriptură şi nu atât de mult dintr-un format de lozincă.

-cum ar fi dacă numărul mare de biserici pe care îl avem şi de care facem atâta caz, s-ar umple duminică de duminică de oameni temători de Dumnezeu.

-cum ar fi dacă prelații țării ar chema la unison România la pocăință pentru toate nelegiuirile în care ne ducem agonia.

-cum ar fi dacă în familiile noastre ne-am educa şi creşte copiii cu morala şi etica străbunilor noștri.

-cum ar fi dacă fiecare am condamna tot ce este păcătos, idolatru şi demonic din România.

-cum ar fi dacă l-am câștiga pe Dumnezeu ca aliat…….

Vreți “să țineți” cu România ?

Pastor Ioan Cocîrţeu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: