ANUNTURI

Raspunsul lui Billy Graham la intrebarea: Ce faci atunci cand nu mai poti participa fizic in biserica ta?

NEW YORK - JUNE 24:  Billy Graham speaks during his Crusade at Flushing Meadows Corona Park June 24, 2005 in the Queens borough of New York. Flushing Meadows Corona Park is the site for Graham's sermons on June 24-26, which looks to draw thousands of people from across the country, and will purportedly be the aging Christian televangelist's final crusade.  (Photo by Spencer Platt/Getty Images)

Cunoscutul evanghelist Billy Graham a primit recent o scrisoare in care i se cerea un raspuns la intrebarea: „Ce trebuie sa fac daca nu mai pot fi activ si nu pot participa fizic in biserica mea? Graham i-a raspuns: Faceti tot ceea ce puteti pentru a ramane conectati. Iata raspunsul evanghelistului pe larg la scrisoarea trimisa de catre RL.

Stimate Billy Graham: Sunt o persoana in varsta, cu probleme de sanatate si imi este tot mai dificil sa particip la serviciul divin saptamanal din biserica. Fac un lucru gresit daca privesc la TV serviciul de inchinare al bisericii? Mi-e dor sa imi vad fratii, dar este foarte dificil pentru mine sa ajung la biserica acum, mai ales ca am renuntat sa conduc masina. – RL

Continuare aici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: