MARTURIIMARTURII VIDEO

Marturia sotiei celui mai cunoscut lunetist american, Chris Kyle


poza mascatNu este viața la care se aștepta, dar Taya Kyle se afirmă ca vorbitoare, filantroapă și autoare. În noua ei carte ”American Wife” vorbește despre viața ei, despre căsnicia alături de lunetistul Chris Kyle.
”Este o carte cu conținut și destul de sentimentală. Nu mi-am dorit să fie extrem de emoționantă”, spunea Taya.
A fost foarte sinceră cu privire la căsnicia ei, la provocări. A inclus multe dintre scrisorile pe care le-a primit de la Chris.
Taya a fost întrebată care a fost un aspect important pentru ea:
”A fost ceva unic. Mi-a plăcut parte lui romantică și drăguță. Mulți dintre luptătorii noștri prezintă această latură. Aceștia au o inimă mare și de aceea pot să ia bani puțini și să-și pună viața în pericol.”
A dat naștere fundației ”Chris Kyle Frog” care ajută familiile soldaților când se confruntă cu o criză, cu lipsa unui loc de muncă.
Taya a fost întrebată de ce s-a axat pe consolidarea familiilor și pe refacerea relațiilor în familie:
”În experiența mea a fost o nișă care nu a fost împlinită. Este ceva foarte personal pentru că acești oameni sunt puternici, se căsătoresc și iubesc atât de puternic încât pot să-și asume această responsabilitate, dar se poate întâmpla ca lucrurile să le scape de sub control.”
Familiei Kyle i-a fost greu să-și găsească un echilibru. Chris a fost trimis în misiune la scurt timp după nuntă și la câteva zile după nașterea celor doi copii. De fiecare dată când s-a întors acasă a fost o trecere dificilă pentru ambii.
”Scopul este ”să-L onorezi pe Dumnezeu și țara slujindu-i pe cei care slujesc”. Biblia prezintă următoarea ordine: Dumnezeu pe primul loc, apoi căsnicia și apoi copiii. De multe ori, când ești separat așa mult timp, părintele care stă acasă pune copiii și căsnicia pe primul loc și încearcă să se descurce singură. Se poate ajunge la un dezastru”, spunea Taya.
Pentru eforturile sale, Taya a primit recent premiul Gabby Giffords pentru curaj la Fort Myer, Virginia.
”Vă admir pentru slujirea voastră. Mai puțin de 1% din populație face asta. Le admir pe soții pentru că sunt acel gen de femei care pot să susțină căsnicia. Știu că nu este ușor. Dacă aș putea să fac ceva pentru o soție ar fi să o conștientizez de faptul că nu este singură în momentele în care e cuprinsă de teamă, de dezamăgire”, mărturisea Taya.
Taya se simțea uneori mai puțin patriotă, când era copleșită de poveri și avea nevoie de sprijinul soțului ei, care își risca viața pentru patrie:
”Sper să reușesc să vă reprezint așa cum trebuie deoarece vă respect pe toți cei prezenți în această încăpere.”
Când Chris a fost omorât, Taya a fost cuprinsă de durere. A trebuit să facă față atât morții soțului, cât și celor două procese juridice. Unul intentat de partenerii de afaceri ai lui Chris și celălalt de către Jesse Ventura, care susținea că succesul cărții lui Chris, ”American Sniper”, se datora unui paragraf ce vorbea despre lupta dintre cei doi.
Soțul ei, un luptător SEAL, cel mai letal lunetist din istoria militară a Statele Unite, a trecut prin multe și a fost ucis.
Stire difuzata in Mapamond crestin 585 -octombrie 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: