ANUNTURI

Apel la rugăciune pentru pastorul Nelu Kovaci!

img_3753Din Arad, leagănul mișcării penticostale din România, mișcat, împuternicit și trimis de Dumnezeu, pastorul Nelu Kovaci, a ajuns în Slatina Olt.

Un om mic, dar cu o inima mare pentru lucrarea din Oltenia!

Nu a fost UȘOR, dar Dumnezeu intervenind a URNIT, a lucrat și azi în județul Olt, a răsărit și strălucește Lumina! Două biserici, 5 filii, 4 puncte de lucru, puțini lucrători! 

Însă știm că Dumnezeu este în control, și cred că într-o zi vom rămâne UIMIȚI de trezirea din Oltenia…

Vă propun dragii mei, să se oprim, să sacrificăm puțin din timpul pe care Dumnezeu ni l-a oferit și să ne rugăm pentru Slatina și pentru pastorul Nelu Kovaci.
Să-i cerem Domnului:

  • SĂNĂTATE, fratele Nelu a avut un accident vascular, se resimte fizic după efortul, stresul și povara slujirii. Dumnezeu să-l întărească!
  • SCHIMBAREA oamenilor din Slatina (acest oraș are o populație de 79.171 locuitori, din care mai puțin de 50 sunt creștini penticostali și probabil tot atâția creștini baptiști.
  • SPRIJIN, Dumnezeu să miște inimile fraților din bisericile din România, să sprijine și să ajute și să se implice în lucrarea din Oltenia!
    Mulțumesc tuturor sfinților din familia Izvorul Vieții, celor ce s-au implicat material și financiar pentru a susține misiunea din Slatina-Olt.

Cu dragoste, 

Ciprian Bârsan

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: