ANUNTURI

BAPTIȘTII DIN ROMÂNIA RESPING CĂSĂTORIILE GAY…

franklin-grahamMai multe site-uri creștine au publicat în ultimele zile știrea despre decizia Primei Biserici Baptiste din Greenville, Carolina de Sud, de a accepta căsătoriile homosexuale și ordinarea în slujire a persoanelor homosexuale.

Franklin Graham, președintele Asociației Billy Graham, si-a exprimat nemultumirea fata de decizia acestei biserici care a părăsit Convenția Baptistă de Sud, de orientare conservatoare și care respinge casătoriile gay, în anul1999. Într-un mod clar și direct Franklin Graham a spus:”Este un lucru dezamagitor si descurajator. Conform Cuvantului lui Dumnezeu, ceea ce s-a adoptat este pacat.” De asemenea, Franklin a facut referire la mesajul din Isaia 5:20:”Vai de cei ce numesc raul bine si binele rau, care spun ca intunericul este lumina si lumina intuneric, care dau amaraciunea in loc de dulceata si dulceata in loc de amaraciune!”

Noi, credincioșii baptiști din România, consecvenți deciziei noastre de a rămâne ancorați în învățătura Sfintei Scripturi, respingem astfel de abordări nebiblice, păcătoase și care afectează gloria lui Dumnezeu, dar și natura Bisericii lui Cristos. Nu am susținut și nici nu vom susține ordinarea persoanelor gay și nici căsătoriile homosexuale, iar în cazul în care autoritățile statului ar impune așa ceva, alegem să ascultăm de Domnul nostru Isus Cristos, indiferent de consecințe. Salutăm poziția evanghelistului Franklin Graham și considerăm că această biserică din Carolina de Sud s-a abătut flagrant de la învățătura Scripturii și a abandonat principiile baptiste.

CITESTE si † Franklin Graham, dezamăgit de decizia First Baptist Church de hirotonire a pastorilor gay, aici – http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2015/08/franklin-graham-dezamagit-de-decizia.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: