StiriSTIRI MISIONARESTIRI VIDEO

Rugul Aprins Ponoara 2015 – un fenomen interconfesional – reportaj

Anul acesta a avut loc cea de-a 11-a editie de rugaciune pe munte a Rugului Aprins. Evenimentul a reunit si in acest an la Ponoara mii de credinciosi din mai multe confesiuni, intalnirea de rugaciune avand loc anual in prima saptamana din luna august si desfasurandu-se pe o perioada de 5 zile. Ca de fiecare data, participantii au venit aici rugul_aprins_2015_640x360din toate colturile tarii dar si de peste hotare, cautand improspatare spirituala si vindecare fizica.
Fiecare intalnire a reprezentat si cate un moment special de rugaciune pentru diverse subiecte. Un aspect prin care Rugul Aprins s-a remarcat este slujirea prin rugaciune a persoanelor cu probleme de sanatate.
In acest an la intalnirile Rugului Aprins au existat si momente speciale de rugaciune pentru binecuvantarea tarii si de eliberare a Romaniei de sub influenta celui rau.
Editia din acest a s-a remarcat si printr-un mesaj radical adresat liderilor Bisericii din Romania iar mesajele biblice si momentele de rugaciune au fost insotite de diverse cantari crestine si inchinare profunda.
La cea de-a 11 editie a Rugului Aprins au fost prezenti si foarte multi tineri, prezenta lor fiind extrem de numeroasa comparativ cu alti ani. Acestia au fost atinsi de puterea Duhului Sfant si au avut parte de rugaciuni de sfintire, de binecuvantare si de trimitere in lucrare.
Editia din acest an a Rugului Aprins a fost marcata si de un moment cu un carater profetic profund impartasit de pastorul Ron Brown din SUA, care a participat in calitate de vorbitor pentru a doua orara consecutiv.
Asadar, participantii au fost binecuvantati prin acesta intalnire de rugaciune pe munte. Unii dintre ei au venit tocmai din diaspora iar altii au trecut peste diferentele dintre doctrine, transformand intalnirea in una de nivel interconfesional in care Dumnezeu si-a revarsat puterea.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 678 – 15 august 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: