EDITORIALE

Capodopera Sa – Paul Burdeț

TCRESTIN TOTALe-ai aşezat vreodată şi într-adevăr te-ai uitat la Mâna creatoare a lui Dumnezeu? Nu este ea uimitoare? Poți vedea cerul înstelat pe timp de noapte, iar stelele par să strălucească ca diamantele. Sau ai privit vreodată în zori de zi, când razele soarelui revin pe cerul de o culoare smaraldie, ca un policandru, iar culorile lui se preling printre nori? Chiar şi atunci când zile furtunoase vin, pline de cer gri, torente de ploi şi vânturile balansează copacii ca într-un ritm de dans, putem vedea minunile create de Mâna artistică a lui Dumnezeu!

Mințile noastre sunt captivate de minunile create de Dumnezeu. Flori care se ridică din nou după torente de ploi, având din nou mirosul acela plăcut, păsări stând în copaci, privind ce se întâmplă în jurul lor și multe, multe alte peisaje frumoase.

Dar există ceva mult mai măreț decât atât. Capodopera Lui cea mai mare și măreață. Noi. Tu și eu!

Atunci când Dumnezeu a creat cerurile și pământul, S-a odihnit și a spus că tot ce a făcut a fost bine, dar… parcă ceva lipsea. Așadar, El a făcut pe om după chipul și asemănarea Sa. Bărbatul și femeia au fost creați pentru a avea părtășie cu Dumnezeu. Noi nu am fost un gând ulterior în creație și am fost atingerea perfectă a finisării! El tânjește după ziua aceea când Își va aduna copiii Lui și vom fi împreună pentru eternitate!

Dumnezeu ne-a iubit atât de mult încât a ales să nu trăiască fără noi încă de la începutul creației, nu doar de când El a mers la cruce să moară pentru noi! Noi suntem cea mai mare operă de artă a Lui. Atât de valoroasă încât a spus că suntem chiar lumina ochilor Lui!

Data viitoare când te vei privi în oglindă, vezi ceea ce privește și prețuiește Dumnezeu pe acest pământ. Fă-ți timp pentru El și mulțumește-I pentru tot ce a făcut pentru tine. Privește-te ca cel mai prețios lucru în ochii Săi, lăsând tot ce e rău la o parte, părăsind alergarea după lucrurile acestei lumi și trăind în totalitate pentru slava Sa!

Privește viața nu ca de la sine, ci mai degrabă ca o valoare!

Punctul la care am vrut să ajung este că ești tezaurul cel mai de preț în ochii Lui! Ești capodopera Sa! Ești ceea ce contează cel mai mult pentru El!

Dumnezeu te iubește!

Paul Burdeț – http://www.ciresarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: