EDITORIALE

Bucurați-vă și înveseliți-vă în El! – Paul Burdeț

 

BUCURIEDeși unii oameni folosesc termenii fericirea și bucuria interşanjabil, există o mare diferență în sensul lor. Ambele provoacă un răspuns emoțional plăcut, dar se bazează în întregime pe fosta circumstanță. De îndată ce apare dificultatea și pătrunde durerea, o persoană încetează să mai fie fericită. Pe de altă parte, bucuria este un dar de la Dumnezeu, care permite credincioșilor să găsească speranță și pace, chiar și atunci când viața aparent se destramă.
Uneori, cu toate acestea, chiar și creștinii trăiesc “puțina bucurie”. Comportamentul păcătos, desigur, este un motiv. Dar pot exista alte cauze, de asemenea, inclusiv regretul în legătură cu eșecurile din trecut, frica de ghinioanele viitoare, sau un mod de nemulțumire care este înrădăcinat în personalitatea cuiva.
Dacă ești un urmaș al lui Hristos, dar îți lipsește bucuria, stai un moment și amintește-ți cine este Hristos, și cine ești tu în El. Ești mântuit pentru totdeauna, și numele tău este scris în Cartea Vieții! Dragostea lui Dumnezeu Atotputernic este necondiționată, și Duhul Său nu te va abandona niciodată. El înțelege în totalitate tot ceea ce ai de confruntat și promite ajutor pentru nevoile tale!
Când te oprești să iei în considerare binecuvântările uimitoare care sunt ale tale în Hristos, recunoștinta te va copleși deplin. Circumstanțele triste vor putea încă continua, dar bucuria în Domnul te va purta chiar și prin cea mai profundă durere!
Prin momentele bune și rele ale vieții, te susține bucuria lui Dumnezeu, ori încercările te lasă fără speranță și nemulțumit? Tatăl nostru oferă o modalitate foartă înaltă de a trăi – nu fără durere, dar cu puterea necesară de a îndura!
Amintesc continuu comoara amplă pe care o avem în El și promisiunile Lui: “Iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului” (Matei 28:20); “Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi!” (Evrei 13:5) și “chiar dacă munții s-ar muta, și dealurile s-ar clătina, dragostea Mea nu se va muta de la tine” (Isaia 54:10)
De aceea, bucurați-vă și înveseliți-vă în El!

Paul Burdeț http://www.ciresarii.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura