EDITORIALE

Păreri care contează – Alexandru Fintoiu

exclusivE important ce zic ceilalți oameni despre noi, dar nu e decisiv. Suntem iertători, lumini, avem dragoste? Facem diferența cu ce suntem, nu cu ce avem. La un moment dat, Domnul a întrebat ucenicii ce spun ceilalți oameni despre El. Răspunsurile au variat, însă cel mai important a fost ca ei să recunoască faptul că El e Hristosul.

Și noi suntem cât e Isus Hristos în noi.

Mai contează în viață și ce spunem noi despre noi. Unii se văd prea mici pentru o lume așa de mare și se mulțumesc să nu facă nimic. Există oameni care se iubesc atât de mult pe ei înșiși încât persoana lor e însuși universul. Totul se învârte în jurul lor. Sunt și alții care nu se iubesc deloc pe ei înșiși.

Dumnezeu vrea să ne iubim aproapele ca pe noi înșine iar dacă pe noi nu ne iubim, nu avem șanse. Suntem creația Lui. Imperfecți dar luptăm cu El de partea noastră.

Totuși și ce zic ceilalți despre noi și ce zicem noi despre noi poate fi influențat de anumite circumstanțe. Unele păreri pot fi întemeiate, altele greșite.

Cel mai important este ce zice Dumnezeu despre noi. Pe unii îi băgăm  în cer, pe alții îi scoatem însă Domnul este cel care decide.

Întrebarea este, ce decide în dreptul nostru. Iar asta depinde doar de noi…El a făcut totul.

                                                                                                                      Alexandru Fintoiu

http://www.ciresarii.ro/index.php/pareri-care-conteaza-alexandru-fintoiu/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: