MARTURIIMARTURII VIDEO

Povestea Marissei: bucuria de a putea fi adoptat

Marșul pentru viață din luna ianuarie a avut ca scop să declare anul 2014 ca anul adopțiilor. Au fost aduse în discuție rezultate pozitive ale adopției prezentând experiențele unor mame care au ales să păstreze sarcina.
Credeți sau nu, unele mame cred că este mai bine pentru copii lor nenăscuți să îi avorteze, în loc să-i dea familiilor alfa omegaacare vor să-i adopte. Marissa Cope este un exemplu viu pentru neadevărul acestor cuvinte. Adopția poate să fie un lucru minunat.
Marissa le este mulțumitoare părinților ei biologici:
”Sper că părinții mei biologici sunt liniștiți pentru că au ales ca eu să trăiesc și că au ales o viață frumoasă pentru mine.”
Mama Marissei seamănă foarte bine cu ea.

”Asemănările fizice sunt vizibile. Seamăn cu părinții mei la fel de mult ca fratele meu, care este copilul lor biologic”, mărturisea Marissa Cope.
Este căsătorită cu Jay Marty Cope. Recent, Marissa a născut propriul ei copil. Această experiență a făcut-o să se gândească la copilărie. Aceasta are numai amintiri frumoase.
”Mi s-a spus încă de la început că acesta este un lucru pozitiv și un mod în care familia noastră a fost construită și a crescut. Este ceva ce am sărbătorit tot timpul. Fratele meu făcea tot timpul glume. Spunea că i-a luat mai mult timp să mă înțeleagă”, mărturisea Marissa Cope.
Marissa o vede ca pe o paralelă a relației unui creștin cu Dumnezeu:
”Slujim unui Dumnezeu care iubește adopția. El lucrează prin adopție. El ne adoptă prin Hristos.”
Marissa și familia ei crede că primul moment petrecut cu ei reflectă modul în care Isus Hristos îi vede pe credincioși.

”Fratele meu avea șase ani când am fost adoptată. Agenția avea o politică. Fratele mai mare trebuia să ia în brațe bebelușul și să-l prezinte familiei”, mărturisea Marissa Cope.
Fratele Marissei a luat-o pe aceasta în brațe cu mândrie pentru a o prezenta părinților.
Marissa a subliniat ce înseamnă un astfel de moment.
”În dragostea Sa pentru noi, Hristos ne duce înaintea Tatălui și Îi spune: ”Nu-i așa că e frumoasă? Nu-i așa că seamănă cu Mine?”’
Marissa folosește această comparație ca încurajare pentru cei care se opun avortului ca să pășească și să experimenteze ei înșiși astfel de momente.
”De multe ori, printre criticile aduse celor care sunt pro-viață este și întrebarea: ”De ce nu adoptați bebelușii dacă vă apasă atât de mult de ei?”’, mărturisea Marissa Cope.
Marissa spunea că a simțit foarte multă iubire din partea bebelușului ei și din partea băiețelului etiopean pe care fratele ei l-a adoptat. Aceasta vorbește din propria experiență când promite că viața de părinte aduce cu ea multe binecuvântări.
”Acesta este lucrul cel mai satisfăcător pe care l-ai făcut în viață. Un copil adoptat, la fel ca un copil biologic, este un dar de la Dumnezeu”, spunea Marissa Cope.
Cei care sunt pro-viață sunt conștienți că se confruntă cu o cultură pro-avort. Într-un loc precum Planned Paranthood sunt avortați 145 de copii la un singur copil adoptat. Marissa lucrează la Heroic Media, a cărei misiune este să le convingă pe femei să nu-și avorteze bebelușii.
”Uneori, în mintea unei femei, din cauza a ceea ce aude în societate, avortul este o alegere mult mai umană, decât adopția”, mărturisea Marissa Cope.
S-au făcut studii în care se vorbește despre cuvintele pe care trebuie să le audă o femeie înainte să aleagă opțiunea adopției: cum ar fi faptul că pot să aleagă familia pentru propriul copil și că va primi sprijin pe parcursul sarcinii.
Studiile arată că astfel de reclame funcționează. Acestea au fost transmise timp de patru ani în Austin, Texas, și numărul avorturilor au scăzut.
Statul Texas a raportat că pe parcursul acestor patru ani, rata avortului a scăzut cu peste 20%.
Marissa ne-a spus despre o femeie din New York care voia să avorteze, dar a văzut o astfel de reclamă în care apărea și numărul la care putea să sune.
Stire difuzata in Mapamond crestin 561 – aprilie 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura