EDITORIALE

Trăind într-o lume – Paul Burdeț

BIBLIATrăind într-o lume oarecare, să nu uiți că tu ești o minune, iar singura viață pe care o ai e un dar prețios de la Dumnezeu! Cealaltă, e veșnică…

Trăind într-o lume superficială și plină de egoism, cu coate, picioare și aripi tăiate, tu să nu uiți că singura ta datorie este să treci prin ea trăind frumos. Să fii bun, sincer și credincios. Să iubești, să ierți, să uiți și să îmbrățișezi. E mult prea scumpă să o trăiești altfel. Gesturile frumoase ridică sufletul către cer.

Trăind într-o lume în care întunericul e din ce în ce mai mare, tu să fii pata albă de culoare. Păstrează-ți inima curată. Păstrează mereu în ea lumină, speranță și umple-o în fiecare clipă cu iubire. Nu lăsa gândurile bune să fie înlocuite. Fă-o pentru o lume mai bună…

Trăind într-o lume complicată, tu bucură-te că poți vedea răsăritul și nu mai complica tot ce este simplu. Dumnezeu are un scop pentru viața ta, un motiv pentru bătăliile tale și o răsplată pentru credința ta. Continuă să zâmbești.

Trăind într-o lume în care toate au un preț, nimic din ceea ce poți obține pe acest pământ nu trebuie să coste sufletul tău! Sufletul este aripa dăruită de Dumnezeu pentru a urca la El. Cu sufletul trebuie iubit Dumnezeu!

Paul Burdeț – www.ciresarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: