ANUNTURITabere

Pun’te cu tata – tabăra pentru copii și tătici

PunteCuTataA doua ediție a taberei pentru copii și tătici organizată de Fundaţia EGM în parteneriat cu Asociaţia Bărbaţilor Creştini.

Perioada: 16-21 august 2015

Locul: Centrul de tabere Vlăhița, județul Harghita

Cine poate veni?

Tătici împreună cu copii cu vărsta cuprinsă între 5 și 15 ani. Pentru orice situație specifică legată de vârsta sau situația copiilor vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email.

De ce să vii în tabără?
În cadrul taberei se urmărește crearea unui cadru în care copilul să poată petrece un timp de calitate, memorabil în compania tatălui. Prin intermediul activităților organizate, tații au posibilitatea să descopere din unghiuri diferite, calitățile și potențialul copiilor, îi pot ajuta să își învingă temerile și să își depășească limitele.

Mai jos puteți vedea prezentarea primei tabere pentru copii şi tătici organizate de Fundația EGM în anul 2014.

Ce vom face în tabără?

Drumețiile montane, exercițiile din Parcul de Aventură (Balu Park), jocurile și competițiile sportive, vizitarea obiectivelor turistice, activitățile creative, discuțiile tematice și jocurile distractive pot fi elemente care să sudeze relația cu părinții și să stimuleze dezvoltarea personală a copilului. Vă puteți aștepta să legați prietenii noi cu alți tăticii, iar copiii se pot aștepta să cunoască și să se distreze în compania altor copii. Ne dorim un timp în care mișcarea, aventura, buna dispoziție să ne scoată dintr-o viață de rutină și să ne ajute să ne bucurăm din plin de relațiile din familie și de relațiile cu prietenii.

Ai mai jos o prezentare a parcului de aventură Balu Park, unde avem programate câteva aplicații. In acest an, intrarea în parcul de aventură nu este inclusă în contribuția de participare. In una dintre zilele de tabara va fi organizată o vizită la Balu Park, fiecare participant urmând să își achite biletele de intrare (35 RON/ copil, respectiv 45 RON/ adult)

http://www.youtube-nocookie.com/embed/rsrigMDpOcU?rel=0

 

Care este costul taberei?

Contribuţiile pentru participare sunt flexibile și lasă loc pentru opţiuni în funcție de buget și în funcție de preferințele legate de confort. Vor fi două categorii de confort – categoria 1 și categoria 2. De asemenea contribuțiile de participare vor fi diferite pentru adulți și pentru copii.

Contribuții pentru participare:

Categoria 1 – cazare în cameră cu 2-3 paturi și baie proprie (locuri limitate)

Adult – 520 RON

Copil – 430 RON

Categoria 2 – cazare în cameră cu 3-4 paturi cu baie comună pentru 2-3 camere

Adult – 430 RON

Copil – 380 RON

Contribuția este menită să acopere cheltuieli legate de cazare, 3 mese zilnice, hrană în timpul drumețiilor, intrare în parcul de aventură, și materialele personale aferente activităţilor.

IMPORTANT

Dacă îți dorești să te bucuri alături de noi, dar bugetul din acest an nu îți permite, poți totuși să ne comunici dorința ta. Intenționăm să oferim căteva burse de tabără prin bunăvoința unor alți tătici și sponsori pentru participare.

Dacă doreşti să te înscri în tabără, te rugăm să completezi formularul de inscriere.

Locaţia taberei

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: