ANUNTURI

Saptamana PRO-VIATA – 16-22 martie 2015

pro-viata_calmNe îngrozim când auzim de războaie, dar ignorăm faptul că de-a lungul timpului avortul a curmat mai multe vieţi decât toate războaiele la un loc. El a devenit războiul cuantificat şi acerb purtat pe câmpul de luptă al trupurilor noastre, împotriva celor mai inocente și fragile fiinţe omeneşti.

Miliarde de copii avortați la nivel global, milioane de talente frânte prematur. România se menține în fruntea țărilor cu cele mai multe avorturi din lume. Conform Institutului Naţional de Statistică, anul 2013 a fost pentru România cel mai greu an de după cel de-Al Doilea Război Mondial în ceea ce priveşte natalitatea. În primele 11 luni ale anului 2014, populația țării noastre a scăzut cu 48 000 de persoane deoarece nașterile au fost mult mai puține decât decesele. Sărăcia, avorturile și lipsa unei educații contribuie toate la declinul demografic și spiritual al României.

Pe fondul unei astfel de frământări la toate nivelele, Alfa Omega TV este chemată să fie o lumină în întuneric care nu condamnă, ci oferă soluții într-o vreme de criză.

Documentarele, filmele și mărturiile difuzate pe canalul Alfa Omega TV în săptămâna 16-22 martie 2015, nu vor face decât să readucă la lumină valoarea vieții copilului nenăscut și să vă ajute să susțineți viața în toate etapele ei.

Accesați secțiunea pro-viață de pe site-ul nostru și descoperiți resurse care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine faptul că viața umană începe înainte de naștere.

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde în fiecare zi vom dezbate subiecte de actualitate pe teme pro-viață și vă vom oferi resursele necesare pentru a deveni susținători ai vieții.

Dacă există vreo îndoială cu privire la apariția vieții umane, aceste cazuri pun în relief importanța păstrării vieții.

„Un predicator și soția sa trăiesc într-o sărăcie lucie împreună cu cei 14 copii. Mama află că este însărcinată cu cel de-al 15-lea copil. Ați recomanda acestei femei să facă avort? Dacă da, tocmai l-ați ucis pe John Wesley, unul dintre cei mai mari evangheliști ai secolului 19.”

„Tenorul vorbește despre mama sa, care, însărcinată fiind, a ajuns la spital în urma unei crize de apendicită. Dupa tratament, medicii au sfătuit-o să facă avort, deoarece copilul urma să se nască cu o deficiență. Tânăra mămică a refuzat categoric și astfel, ea l-a născut pe Andrea Bocelli.”

„O femeie la vârsta de 30 de ani se chinuie să-și crească copiii. Află că este însărcinată cu al patrulea și vrea să facă avort. Medicul nu a fost de acord și astfel s-a născut Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume la momentul actual.”

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: