EDITORIALE

Sunt anumite perioade în viață peste care am sări dacă am putea

De ce e periculosSunt anumite perioade în viață când îți vine greu să accepți anumite lucruri. Îți vine greu să crezi că persoana alături de care ai împărtășit atâtea sentimente și gânduri s-a dus și niciodată nu o vei mai vedea. Își vine greu să-ți imaginezi viața fără cineva cu care credeai că într-o zi te vei căsători. Sau te minunezi de cât de repede trec anii și tu odată cu ei. Și nu ai vrea ca toate acestea să se întâmple, și dacă ai avea o baghetă magică cu care să oprești timpul în loc, atunci asta ai face. Dar nu există o baghetă magică și timpul va continua să zboare tot mai repede și oamenii vor veni și vor pleca din viața ta. Pentru că sunt lucruri care nu țin de noi să le oprim. Și chiar dacă ne doare și ne zdrobește uneori inimile toate acestea, acesta este unul din cursurile vieții. Fiecare dintre noi trecem pe aici și ne vine foarte greu uneori să acceptăm o nouă schimbare în viața noastră. Am dori să ne întoarcem în trecut și să rămânem blocați acolo, fiindcă ni s-ar părea mai bine și mult mai sigur decât incertitudinea viitorului. Refuzăm să facem pași în față și în loc de asta ne întoarcem privirile spre drumul cel vechi. Dar el trebuie lăsat în urmă.

Cred că fiecare lucru are timpul lui și trebuie să ne bucurăm de fiecare etapă a vieții noastre. Când suntem copii ne bucurăm din toată inima de copilărie. Apoi creștem și urmează alte etape de care ne bucurăm. Dar când realizăm că ne apropiem tot mai tare de momentul în care trebuie serios să ne maturizăm, asta ne sperie. Fiindcă nu vrem să intrăm în ciclul nesfârșit al vieții de adult morocănos, cum vedem în jurul nostru. Vrem să fim fericiți, binecuvântați, liberi. Dar aceste lucruri sunt prezente în fiecare etapă a vieților noastre. La fel ca și tristețea. Nu trebuie decât să avem încrederea că Dumnezeu are pentru fiecare dintre noi un plan și că ne putem încrede în El că va purta de grijă. Știu că vin gânduri negre, știu că sunt îngrijorări multe. Dar Dumnezeu este mai mare și mai puternic decât toate lucrurile negative. Și împreună cu El suntem mai mult decât biruitori în toate

Viața nu a fost niciodată ușoară pentru nimeni. Întotdeauna oamenii s-au confruntat cu greutăți. Important este cum le biruim. Fiecare etapă a vieții este frumoasă! Să ne bucurăm de ea.

http://intrebarileinimii.blogspot.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: