ANUNTURI

350 de familii misionare ar putea fi expulzate din Marea Britanie

misionariOrganizatia misionara „Tineri Pentru Misiune” (TPM) se confrunta cu amenintarea expulzarii a 350 de familii din Marea Britanie reprezentand jumatate din voluntarii sai, precizeaza Alianta Evanghelica din aceasta tara.

In luna septembrie a anului 2014, organizatia TPM din Anglia si Tara Galilor a fost tinta unei anchete efectuate de catre Biroul de Vize si Imigrare din Marea Britanie. Inspectia a concluzionat ca organizatia indeplineste doar cinci din cele sapte conditii impuse.

Desi organizatia si-a exprimat intentia de a rezolva imediat cele doua aspecte nerezolvate, au primit notificare prin care licenta le-a fost suspendata pentru 20 de zile.

In cazul in care suspendarea se confirma in zilele urmatoare, toate licentele acordate vor fi revocate, ceea ce ar duce la expulzarea a 350 de familii misionare care lucreaza in Marea Britanie.

O decizie drastica

Organizatia misionara si-a exprimat surprinderea in fata acestei decizii, considerand ca este drastica. „Speram ca prin dialog si hotararea noastra de a ne adapta urgent la parametrii necesari sa putem continua munca in Marea Britanie, ca parte a unei miscari globale, bazata pe credinta si iubire. Vom face tot posibilul pentru a ne conforma cu legea pentru ca misionarii nostri sa fie o binecuvantare, purtand mai departe mesajul lui Hristos.”

Organizatia are nevoie de rugaciune pentru a primi o rezolutie favorabila, decizie care va avea loc pe 20 ianuarie. Totodata aceasta a solicitat sprijin prin scrisori adresate parlamentarilor britanici, in speranta ca acest caz nu va trece neobservat.

Sursa: impactoevangelistico.net

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: