ANUNTURI

Ziua Bibliei – un eveniment sarbatorit in intreaga lume

31. BIBLII PERSONALIZATEBiblia nu doar este cea mai de succes carte din toate timpurile, ci are propria sa zi aniversară anuală. Oamenii se adună împreună pentru a celebra Biblia citind cu voce tare din ea de la rotonda capitoliului gazdei de anul acesta – Oklahoma City.
”Căci Dumnezeu este Acela care lucrează în voi și vă dă, după plăcerea Lui, și voința și înfăptuirea.”
În Ioan 1:1 scrie: ”La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu.” Dacă Cuvântul este Dumnezeu, atunci trebuie să știi cuvântul ca să Îl cunoști pe Dumnezeu.
”Dacă strângem Cuvântul în noi, se creează o intimitate profundă între noi și Dumnezeu”, a afirmat Richard Glickstein, Asociația Națională a Bibliei.
Organizatorul evenimentului Richard Glinckstein lăuda Oklahoma City spunând că este unul dintre cele mai evanghelice orașe din America, dacă nu cel mai evanghelic.
”Este un oraș minunat, ce are la bază principii biblice. Oamenii de aici Îl iubesc pe Dumnezeu”, a afirmat Richard Glickstein, Asociația Națională a Bibliei.
Bobby Gruenewald este unul dintre ei. Împreună cu echipa sa, a dezvoltat aplicația YouVersion care scoate Biblia din propriile coperți și o pune pe smartphone-ul sau tableta ta. El crede că, dacă vrem să auzim ce are Dumnezeu de spus, trebuie să Îi citim Cuvântul.
”Este un mod prin care El să ne arate calea pe care trebuie să mergem. Cred că este extrem de important nu doar să ne facem un obicei de dragul obiceiului, ci Cuvântul lui Dumnezeu trebuie să facă parte din viața noastră de zi cu zi, ca să putem să Îi auzim vocea și îndrumarea”, a afirmat Bobby Gruenewald, dezvoltator aplicația YouVersion.
”Unele persoane sunt sceptice vizavi de această carte, însă problema este că ei nu o cunosc”, a afirmat Steve Green, președintele Hobby Lobby.
Steve Green iubește afacerea Hobby Lobby, pe care familia sa o conduce din Oklahoma City, însă una dintre cele mai mari pasiuni ale sale este cea de a-i ajuta pe oameni, mai ales pe sceptici, să îndrăgească Biblia.
”Le sugerez ca, înainte de a o critica, să o citească pentru a vedea ce are de spus. Aplicând principiile prezentate în ea, potrivit istoriei, omenirea are doar de câștigat, și eu cred că acest lucru este valabil și în plan individual”, a afirmat Steve Green.
”… privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, față de prețul nespus de mare al cunoașterii lui Hristos Isus, Domnul meu.”
Stire difuzata in Mapamond crestin 544 – decembrie 2014 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: