ANUNTURI

NELU FILIP este Noul Presedinte al Comunitatii Regionale Arad !

0006Dumnezeu sa binecuvanteze noul presedinte al Comunitatii Regionale Penticostale Arad, Pastorul Nelu Filip, un predicator de exceptie si un slujitor iubit in Comunitatea Regionala Arad, in Romania si prin mediul internetului, in toata lumea, de unde ne bucuram sa urmarim serviciile divine ale Bisericii Poarta Cerului saptamanal.

Pe data de 6 decembrie, la Biserica Betania din Arad-Gradiste, au avut loc alegerile pentru postul de presedinte al Comunitatii Regionale Arad, care a fost eliberat cand Pastorul si Presedintele Comunitatii Regionale Arad a fost ales ca si Presedinte al Cultului Crestin Penticostal din Romania.

Noua conducere:
NELU FILIP- Președinte
MICURESCU EUGEN-Vicepreședinte
DRONCA TEODOR- Secretar

Sursa acestei stiri: Pastorul Ciprian Bârsan. VEZI mai multe poze pe pagina Pastorului Ciprian Bârsan, aici – https://dininimapentrutine.wordpress.com/2014/12/06/rezultate-alegeri-comunitatea-arad/

CINE ESTE Nelu Filip

000

Nascut în 10 august 1962 în Dej, jud. Cluj, într-o familie de credincioși penticostali. Satul Valea Groșilor, din imediata apropiere a Dejului a fost locul copilăriei, iar de la vârsta de 15 ani s-a mutat la Timișoara, activând în Biserica Penticostală de pe str. Romulus și apoi slujind în Biserica Elim. A studiat la Christ for The Nations Institute din Dallas, Texas, apoi la Institutul Teologic Penticostal din București și la Facultatea de Jurnalism a Universității Tibiscus din Timișoara. În anul 2005 a deschis Biserica Poarta Cerului pe care o păstorește și în prezent.

Este în același timp membru al Comitetului Executiv al Cultului Creștin Penticostal și secretar al Comunității Regionale Penticostale Arad.Este căsătorit cu Lidia și împreună au patru copii: Angela, Cristi, Anda și Daniela.

Viziunea si istoricul Bisericii Poarta Cerului unde este Pastor Nelu Filip: Biserica „Poarta Cerului” din Timișoara a luat ființă prin voia lui Dumnezeu, ca urmare a viziunii pe care El a dat-o păstorului Nelu Filip în anul 2005. Împreună cu un grup de 28 de credincioși au început să se adune la părtășii de rugăciune timp de câteva luni, perioadă în care această viziune s-a cristalizat, iar în 11 decembrie ale aceluiași an Poarta Cerului și-a deschis porțile pentru oamenii doritori să intre pe dorita poartă a cerului, a fericirii veșnice cu Isus Cristos.

(Sursa- http://www.poartacerului.ro/)

ARTICOL POSTAT

http://rodiagnusdei.wordpress.com

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: