ANUNTURI

Olandezul care ar putea fi ucis oricand din cauza ca vorbeste deschis despre Islam

jd_52_olandez_02El știe că ar putea fi ucis oricând, însă acest olandez curajos spune că preferă să moară decât să nu spună adevărul. De 10 ani se află sub protecția poliției, iar aceasta pentru că s-a ridicat împotriva Islamului radical. E una dintre cele mai controversate personalități din lume, fiind urât și vânat de milioane de persoane. Este vorba despre parlamentarul olandez Geert Wilders. Wilders consideră religia islamică violentă și periculoasă. Fiindcă a afirmat aceasta în mod public și în mod repetat, el a fost forțat să renunțe la viața sa obișnuită. Luna aceasta se împlinesc 10 ani de când Wilders se află sub protecția poliției. Totul a început după uciderea lui Theo van Gogh, care a produs un film în care ataca Islamul. Poliția olandeză s-a gândit că Wilders ar putea fi următoarea victimă și a apărut în fața ușii sale.

Aveau mitraliere și veste antiglonț și i-am întrebat ce se întâmplă: ‘Nu știm ce se întâmplă, însă trebuie să pleci acum, în trei minute ! Mi-am luat câteva cămăși și am plecat fără să știu încotro ne îndreptam. Nici măcar poliția nu știa. Am schimbat mai multe mașine și în cele din urmă am ajuns la o cazarmă militară. De atunci, adică de 10 ani, nu am mai locuit acasă. Nu e vorba doar despre amenințări, dar îți pierzi libertatea și viața privată. Soția mea și cu mine am trăit câteva luni într-o celulă din închisoarea din Zeit, unde erau închiși suspecții atentatului de la Lockerbie. Acum există case protejate, iar eu locuiesc într-o astfel de casă oferită de stat”, a afirmat Geert Wilders.

jd 52 olandez 03A fost întrebat întrebat dacă crede că a luat decizia corectă:

Sunt convins că nu a fost o decizie greșită. Eu greșesc în fiecare zi, sunt om, deci am multe greșeli. Să prezint însă Islamul așa cum este el în realitate nu e ceva greșit. Aș vrea ca tot mai mulți să facă asta.

Înțeleg de ce foarte puțini o fac, deoarece prețul este foarte mare.

Pe lângă amenințarea cu moartea din partea celor din cadrul opoziției islamice și din organizații precum al-Qaida, ești numit bigotsau rasist sau extremistși oamenii încearcă să te atace în orice mod posibil. Ajungi să fii dat în judecată, ceea ce mi se întâmplă, de către Curtea Penală sau de către altă Curte. Ești dat în judecată, ești amenințat, ești etichetat. Înțeleg că nu e foarte plăcut să vorbești împotriva forțelor întunecate ale Islamului, să fii mândru de propriile valori și de propria identitate, care eu cred că se bazează pe creștinism, pe iudaism și pe umanism, nu pe islam. Trebuie să plătești un preț enorm și înțeleg de ce oamenii nu fac asta, însă ar trebui să o facă. În ultimele luni, Statul Islamic a deschis ochii multor persoane și sper că lucrurile se vor schimba.

A mai fost Întrebat dacă nu și-a dorit niciodată să fi ales să facă altceva ca să poată duce o viață normală:

Mi-aș dori să am o viață normală. V-aș minți dacă v-aș spune că nu îmi doresc să duc o viață normală, însă mai presus de asta vreau să lupt împotriva Islamului, să lupt pentru libertatea noastră, pentru libertatea societății noastre, ca să fim mândri de cine suntem. Cred cu tărie că Islamul este foarte periculos și violent. Islamul vrea să domine, nu să se integreze în societatea noastră. Societățile noastre și țările noastre se vor schimba, iar noi, creștinii, evreii și apostații, vom fi primii care vom avea de suferit dacă Islamul pătrunde în societățile noastre libere. Trebuie să ne ridicăm și să luptăm împotriva lui. Prefer să mor, decât să nu pot să vorbesc deschis.

jd 52 olandez 04Vizavi de aceasta, unii cred că nu va muri de moarte naturală, că mai devreme sau mai târziu teroriștii îl vor prinde, plănuiesc să îl ucidă:

Așa este. E mai bine să nu mă gândesc în fiecare zi la ce mi s-ar putea întâmpla mie sau familiei mele, fiindcă mi-ar fi imposibil să trăiesc astfel. Însă aveți dreptate, s-ar putea întâmpla asta.

A fost întrebat dacă e gata să își trăiască restul vieții sub protecția poliției:

Dacă situația mi-o va impune, nu voi avea de ales. E mai bine să te afli sub protecția poliției, decât să mori.

‘Stire difuzata in Jerusalem Dateline 52 – octombrie 2014 – ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: