ANUNTURI

Un tată erou cu 100 de copii: Timp de 15 ani, acest bărbat a înmormântat copii avortați. Când l-au vizitat mamele însă, gestul lui a fost unul incredibil | FOTO

Tong Phuoc Phuc este un bărbat din Vietnam care a arătat lumii întregii ce înseamnă să trăiești și pentru alții, nu doar pentru tine. El a salvat viețile a peste 100 de copii în ultimii 15 ani.

Totul a început în anul 2001 când a mers la spital cu soția lui care era însărcinată. Acolo a observat femei însărcinate care intrau în cabinetul medicului și care ieșeau de acolo fără copil. I s-a părut ciudat și nu a înțeles ce se întâmplă, era oarecum rupt de realitate.

Când a realizat faptul că acei copii din pântecele acelor femei nu aveau nicio șansă la viață i s-a frânt inima. Atunci el a mers și a vorbit cu personalul medical și a întrebat dacă poate măcar să ia trupurile acelor copii avortați și să-i înmormânteze așa cum se cuvine.

El a achiziționat un loc pe care și l-a permis, în munte, pe care l-a transformat în cimitir pentru bebelușii avortați. La început, soția lui a fost convinsă că bărbatul ei își va pierde mințile, alesese să facă un lucru extrem de dureros. Dar Tong nu a renunțat. De-a lungul anilor a înmormântat peste 10.000 de copii avortați.

CITESTE MAI MULT: https://barzilaiendan.com/2016/07/07/timp-de-15-ani-acest-barbat-a-inmormantat-copii-avortati-cand-l-au-vizitat-mamele-insa-gestul-lui-a-fost-unul-incredibil-foto/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura