EDITORIALE

Cum să așteptăm toamna – Alexandru Fintoiu

TOAMNA2Aproape s-a dus vara. A mai rămas doar o umbră din ea cum a mai rămas doar puțin din vacanță sau concedii. Nu ne-a speriat anotimpul cu secetă cum ziceau unii. Totuși, având în vedere cum a fost timpul în aceste ultime trei luni, mă întreb ce-ar trebui să facem sau cum ar trebui să așteptăm toamna.

De la vara asta putem învăța multe lucruri. În primul rând să ne punem sufletul la adăpost în rugăciune. Mare parte din noi suntem falimentari în privința asta. Mai aproape de Dumnezeu înseamnă mai aproape de biruințe și ferire de lucruri pe care nu ni le-am dori.

Vara ce a trecut ne povestește despre puterea lui Dumnezeu. Case inundate, tunete puternice, oameni fulgerați, gospodării luate de ape, munca de o viață a unor oameni distrusă de furia naturii, toate un semn de la Cer că ar trebui să nu uităm de Dumnezeu.

Am mai putea învăța de la vară că toamna e aproape și că sufletele noastre trebuie pregătite vara. În ultima clipă nu ai timp să mai faci nimic. Unii și-au salvat în ultima clipă antena parabolică dar au uitat să își salveze viața. Până la urmă, fiecare ce prețuiește.

Vara asta ne-a vorbit despre faptul că totul e mai trecător ca niciodată și că ploaia poate veni din senin. Cât avem timp să arătăm celor dragi cât de mult îi iubim, e posibil ca într-o clipă șansa asta să nu o mai avem.

Vine toamna și habar nu avem cu ce vine. Cel mai important e să știm că Hristos e lângă noi. Când degetul vieții ți-e prins în mâna Lui, poate veni orice, pe Isus nu-L biruiește nimic.

Eu zic să ne bucurăm, să punem murăturile și să nu uităm că trebuie să ne punem deoparte pe noi pentru cer.

                                                                                                                      Alexandru Fintoiu – www.ciresarii.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: