ANUNTURI

TURNEUL MISIONAR SPERANTA 2014 LA FINAL

satu-mare-10iul20144Gânduri, impresii, mulțumire…

Uitându-ne în urmă la momentele în care am început să pregătim acest nou turneu de misiune, nu putem decât să fim plini de mulțumire înaintea Domnului pentru că El ne-a dat biruință și ne-a ajutat să lucrăm pentru Împărăția Lui încă o dată. Pentru a XXI-a oară, Misiunea Speranța a organizat și susținut în parteneriat cu bisericile evanghelice un turneu de evanghelizare în 19 localități din România și Ucraina, ocazie cu care zeci de mii de români au putut sta fața în față cu voia lui Dumnezeu pentru viața lor și nu puțini au fost cei care au luat decizie pentru veșnicie.

Pe http://www.sperantamedia.ro puteți urmări secvențe sau programe integrale din cadrul turneului ”Pași spre o nouă viață”.

Mesaj pentru suflet…

„Vă spun că, dacă vor tăcea ei, pietrele vor striga.” (Luc.19:40)

Mesajul cântecelor și al predicilor și-a croit drum spre inimile celor prezenți și Dumnezeu a făcut ca sămânța credinței să încolțească în sufletele lor. Este timpul potrivit să lucrăm pentru răspândirea Evangheliei, Dumnezeu mai are încă oameni pe care dorește să îi atraga la El, iar misiunea noastră este să facem ca mesajul Lui să ajungă la sufletele lor

Mesaj pentru suflet…

Rolul evanghelizărilor este acela de a-i aduce pe oameni în prezența lui Dumnezeu. Participarea numeroasă a oamenilor în tribune ne arată în continuare că oamenii își doresc o relație cu Dumnezeu, au nevoie să simtă prezența Lui în viața lor, au nevoie de minți reînnoite și inimi schimbate, ca să fie siguri că viața lor este pusă deoparte pentru o veșnicie petrecută alături de Acela care dăruiește viața din belșug. 

Lacrimi de pocăință…

Prezența lui Dumnezeu cercetează și transformă, așezând în inima omului dorința de a trăi în acord cu voia Sa desăvârșită. În prezența Sa, omul este pus față în față cu slăniciunile lui și este determinat de sfințenia lui Dumnezeu să își schimbe atitudinea față de păcat. Lacrimile curăță sufletul și-l pregătesc pentru întoarcerea la Creatorul Său. Și în acest turneu au curs lacrimi de pocăință, ceea ce e o dovada a faptului că Dumnezeu își împlinește planul de mântuire.

Rugăciune…

Pentru cei care răspund chemării lui Dumnezeu la o viață nouă, drumul  pe care pășesc mai departe nu e unul ușor, de aceea orice început nou trebuie însoțit de rugăciune. Nouă ne revine sarcina de a ne ruga pentru fiecare suflet care și-a predat viața în mâna Tatălui în serile de evanghelizare din acest turneu. Rugați-vă pentru aceste suflete ca să aibă biruință în hotărârea de a da un sens nou vieții lor!

Ucraina, timpuri de criză…

Cele câteva zile petrecute în Ucraina ne-au ajutat să înțelegem situația de criză prin care trece această țară. În urma celor trei programe de evanghelizare, mulți oameni au ascultat chemarea lui Dumnezeu și și-au predat viața în mâna Lui. În zona de conflict au murit mulți oameni nevinovați, printre care frați de-ai noștri. Sunt familii de credincioși care au nevoie de sprijin în rugăciune și sustinere financiară în aceste momente de criză. Vă îndemnăm să vă uniți în rugăciune pentru Ucraina, pentru pacea acestei țări și pentru protecția celor nevinovați!

Donează pentru misiune! Investește în oameni…

Cu ajutorul lui Dumnezeu, beneficiind de susținerea și sprijinului credincioșilor din bisericile evanghelice partenere, și nu numai, Misiunea Speranța a mai încheiat un turneu evanghelistic. Fiecare mână ridicată pentru Hristos, fiecare suflet care a ieșit din mulțime, fiecare lacrimă de pocăință sunt motive de bucurie și, totodată, o încurajare pentru a continua. Va invităm alături de noi, motivându-vă să donați pentru misiune. Cea mai importantă investiție pe care o putem face în trecerea noastră pe acest pământ este aceea care are ca țintă sufletele oamenilor. Este singura investiție cu valoare eternă!

Domnul să vă binecuvânteze! Dumnezeu să binecuvânteze România!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: