Reclame
ULTIMELE STIRI

Adrian Mutu s-a pocăit!


91284-0-adrian_mutuACTUALIZARE! În prezent nu este membru al creștinilor după Evanghelie, Adi Mutu și Consuelo, soția sa, făcând parte dintr-o dominațiune prezentă pe teritoriul statului dominican.

Mai multe informații în această direcție vor apare în zilele următoare sub semnătura președintelui Creștinilor după Evanghelie din Romănia, domnul Virgil Achihai.” – Nicolae Geantă

Mai jos articolul scris de libertatea.ro

Adrian Mutu (35 de ani), cel mai talentat fotbalist de după Gică Hagi (cu care, de altfel, împarte recordul de goluri marcate la echipa naţională a României – 35), a luat o decizie care i-a schimbat deja viaţa: s-a pocăit! “Briliantul” s-a cuminţit, iar de această dată nu sunt doar vorbe, ci există şi dovezi în acest sens! Greu de crezut, după numeroase promisiuni neonorate, în pragul retragerii din fotbal, băiatul rău şi scandalagiu a hotărât să lase locul unui tip liniştit şi credincios. Doamne ajută!

Băiatul născut la Călineşti (Argeş), legitimat acum la clubul Petrolul Ploieşti, cu care speră să câştige titlul în sezonul fotbalistic care stă să înceapă, a suferit o transformare radicală în viaţă. Nici mai mult, nici mai puţin, starul a decis să-şi schimbe religia! Astfel, Mutu a devenit, în secret, adeptul Creştinilor după Evanghelie. Adrian a intrat în contact cu respectivul cult acum trei ani, dar decizia de a deveni practicant a fost luată de atacant în urmă cu doar două luni şi jumătate, când se înteţiseră zvonurile unui posibil divorţ de Consuelo. “Briliantul” a intrat în contact cu canoanele cultului Creştinilor după Evanghelie în Republica Dominicană, locul de baştină al frumoasei sale soţii. Schimbarea s-a făcut însă treptat, fotbalistul fiind convins să se convertească de către Consuelo.

Preacurvia, păcat înaintea lui Dumnezeu

De altfel, soţia şi fetele lui sunt practicante ale sectei. Cuplul are două fetiţe: Adriana (7 ani) şi Maya Vega (5 ani). Cunoscut ca un tip petrecăreţ, Adrian va trebui să-şi adapteze comportamentul la noua religie. Prin trecerea la această credinţă, “Briliantul” a trebuit să renunţe la escapadele nocturne. De asemenea, Creştinii după Evanghelie nu tolerează relaţiile extraconjugale: “Noi credem şi mărturisim că preacurvia şi curvia, orice relaţie sexuală incestuoasă şi orice formă de imoralitate sexuală (Matei 5:27-30) sunt păcate şi o urâciune înaintea lui Dumnezeu (Levitic 18:6-30; 1 Cor. 6:15-20; 1 Tes. 4:3-6; Evrei 13:4)”. Pentru cei care îi cunosc schimbarea, imaginea cu Mutu rugându- se în cantonamentul “găzarilor” nu reprezintă o noutate sau un eveniment de faţadă, ci confirmă faptul că religia ocupă în acest moment un loc important în viaţa lui.

Rupe norii de când a devenit credincios

Noua orientare religioasă l-a ajutat pe Mutu să fie mai serios în pregătiri, să slăbească şi să aibă un randament sportiv consistent, mult îmbunătăţit faţă de stagiunea trecută de campionat. În ultimele cinci meciuri de pregătire, Adi a înscris patru goluri şi a dat trei pase decisive. “Doamne Iisuse Hristoase, vreau să te urmez. Îţi mulţumesc că acolo, pe cruce, ai murit şi pentru păcatele mele, păcate care mă despart de Tine pentru veşnicie. Îţi mulţumesc că astăzi mă chemi la Tine. Iartă- mi păcatele şi ia din calea mea tot ce nu e după voia Ta. Ordonează- mi Tu viaţa şi călăuzeşte-mă pe calea Ta, care mă conduce spre victorie. Îţi mulţumesc pentru toate lucrurile bune pe care mi le vei da, după cum ai promis în Cuvântul Tău. Îţi mulţumesc că Tu mă asculţi şi că mă simt în siguranţă în mâinile Tale. Amin”, a scris Adrian Mutu, recent, pe Facebook, din cantonament.

Nu îşi face semnul crucii şi nu pupă icoane

Cultul Creştini după Evanghelie este o grupare creştină neoprotestantă, cunoscută în lumea anglo-saxonă sub numele Adunări Frăţeşti. Cultul e condus de prezbiteri sau de sfatul de fraţi. Acest cult a apărut în România în secolul al XIX-lea, în Transilvania, pe atunci parte a Imperiului Austro-Ungar. “Noi credem şi mărturisim că Biblia sau Sfânta Scriptură e Cuvântul lui Dumnezeu, inspirat plenar şi verbal, care a fost scris de oameni călăuziţi de Duhul Sfânt”, suţin neoprotestanţii. Spre deosebire de creştinii ortodocşi, evanghelicii nu au preot, ci predicator. De asemenea, nu au icoane şi nici lumânări şi nu îşi fac semnul crucii. Creştinii după Evanghelie nu îşi botează copiii în pruncie, ci la maturitate, exemplul pe care aceştia îl urmează fiind chiar Iisus Hristos. Ei condamnă vehement divorţul, lucru cu care s-a confruntat şi Adrian Mutu. Fotbalistul Petrolului s-a despărţit de prima sa soţie, Alexandra Dinu, cu care are şi un copil, pe Mario (11 ani). “Noi credem şi mărturisim că Dumnezeu urăşte divorţul. Divorţul încalcă scopul lui Dumnezeu cu privire la familie”, e convingerea Creştinilor după Evanghelie şi, mai nou, şi a lui Mutu. Citeste mai mult AICI

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: Israel News

Despre ADMIN (19366 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

19 comentarii la Adrian Mutu s-a pocăit!

 1. Gusti Rațiu // 18 iulie 2014 la 12:23 //

  Mă bucur, dar foarte rezervat. Cu vedetele se lucrează greu. Este biserica echipată să conducă, să strunească ce n-a putut fi strunit de nimeni? E un examen greu pentru biserică. Parcă-l văd pe Mutu orbecăind prin cotloanele grupărilor rătăcitoare ale bisericii. Ne vom ruga pentru el, cât și pentru biserica intrată în examen,

 2. Balan Nicu // 18 iulie 2014 la 14:23 //

  lucruri foarte frumoase si plãcute lui Dumnezeu….

 3. Salut
  Daca tot preluati stiri, (sper din tot sufletul ca nu e data de voi), puteti macar aici la voi sa precizati ca, Crestini dupa Evanghelie NU E O SECTA!!!
  Ce sa inteleaga cineva care nu e pocait daca si voi faceti diferente pe care insa Dumnezeu nu le-a facut!
  Dumnezeu sa sa aiba mila de
  voi!

 4. Minunat, daca e adevarat! Dar sa nu facem aprecieri fara sa-l fi vazut pe acest om in adunare, smerindu-se, cantand, rugandu-se, ascultand Sfanta Scriptura!

 5. Este laudabil ce a facut Adrian Mutu,cateva remarci,nu si-a schimbat religia ,ci confesiunea.Biserica Crestina dupa Evanghelie,este un cult,nu o secta,asa cum si Biserica Ortodoxa este un cult,si nu o religie.

 6. alexandra // 18 iulie 2014 la 19:21 //

  Nici macar nu e o secta.sunt neoprotestanti..mai spre secta trag ortodocsii…

 7. trebuie sa va corectez. Cultul Crestini dupa Evanghelie nu este o secta, ci un cult crestin recunoscut de stat si foarte multi oameni din intreaga lume. Cautati notiunea corecta a cuvantului secta.

 8. Mă bucură decizia lui Adrian cu privire la schimbarea modului său de viaţă, prin pocăinţa sa şi aceptarea de a face parte din rândul Creştinilor după Evanghelie, ramura care administrează botezul numai la persoane majore, pe bază de credinţă. Dumnezeu să-i binecuvânteze, viaţa şi familia, şi astfel să-L onoreze pe Dumnezeu în viaţa lor!

 9. Adriano // 18 iulie 2014 la 22:19 //

  „Mai bine mai tarziu, decat niciodata !!!”
  Dac-ar fi deschis ochii mai devreme, ce performante ar fi avut acum?!
  Bine insa ca s-a intors la Domnul, pentru ca toate lumea-i trecatoare, iar vesnicia e ceea ce trebuie sa ne preocupe !

 10. Adrian // 18 iulie 2014 la 23:38 //

  Adi, fii binecuvantat de DUMNEZEU!!!!!!

 11. dorina blaj // 19 iulie 2014 la 0:37 //

  Dumnezeu sa-i dea putere in slujire si sa-i calauzeasca pasii pe calea pe care a aleso.

 12. http://www.crestintotal.ro a perluat articolul scris de libertatea.ro am si scris la finalul articolului…

 13. http://www.crestintotal.ro a perluat articolul scris de libertatea.ro am si scris la finalul articolului…

 14. samson // 19 iulie 2014 la 21:54 //

  Experienţa neprihănirii pune capăt vieţii vechi, care a fost trăită fără Dumnezeu, şi face o introducere la înnoirea interioară. Deşi este vorba despre o singură lucrare de răscumpărare şi despre o singură răscumpărare, totuşi lucrarea divină şi plină de har se face vizibilă treptat în diferite domenii ale vieţii şi este exprimată prin noţiuni diferite.Totul începe prin trezire: omul despărţit de Dumnezeu, care este mort spiritual, este trezit la realitate. Aceasta se întîmplă prin Duhul lui Dumnezeu, prin predicarea Evangheliei. Pînă atunci omul este într-adevăr mort spiritual, fără ca s-o ştie. Pentru el lumea este în ordine, el nu-şi dă seama că ceva nu este în ordine.Din păcate, multe mişcări spirituale prezintă un tablou fără o imagine clară despre calea îngustă a Domnului şi fără experienţa personală obţinută în urma părtăşiei cu Isus/Curăţirea şi sfinţirea prin Cuvînt şi prin Duh pot avea loc numai acolo unde omul crede întregul Cuvînt şi este pregătit să trăiască astfel.Neprihănirea adevărată nu este doar o învăţătură, ea trebuie să devină o experienţă trăită. „ Iertat – dar nu uitat! ” Noi chiar dacă ne iertăm unii pe alţii din inimă, totuşi ne aducem aminte deseori de multe lucruri care au existat odată, demult. La Dumnezeu stau lucrurile altfel: El a iertat păcatele şi nu se mai gîndeşte la acestea. Nimeni nu are dreptul să readucă, în amintire, lucrurile din trecut ale unui om pe care Dumnezeu l-a iertat şi l-a făcut nevinovat. Cine face aşa ceva devine vinovat şi pune în pericol, pentru sine, iertarea divină şi neprihănirea.

 15. Elisei // 19 iulie 2014 la 23:59 //

  Pacat ca nimeni nu vine la Isus toti se schimba de ici colo si asfel cel rau ne inseala pe toti nu va luati dupa religi ce dupa cum spune Isus adica noi suntem templu lui DUMNEZEU SI Isus spune ca cei ce se inchina lui Dumnezeu sa se inchine in duh si adevar adica sa nu inbratiseze orce ispita . Sa dea Isus sa aiba mila de el orsicum toate sunt goana dupa vant……!! Pacea fie cu voi

 16. Maria Csoma // 20 iulie 2014 la 8:58 //

  MA BUCUR PENTRU ADRIAN MUTU.DOMNUL DUMNEZEU SA-L BINECUVINTEZE IMPREUNA CU FAMILIA LUI.CRESTINII DUPA EVANGHELIE NU SUNT O SECTA PRECUM NICI BAPTISTII SI NICI PENDICOSTALII ! EI SUNT CULTE ADMISE DE STAT CA SI CULTELE ISTORICE ORTODOX SI CATOLIC..EI RESPECTA CUVANTUL DIN SFANTA SCRIPTURA PRIN PREDICA SI SE STRADUIESC SI IN VIATA DE ZI CU ZI SA-L RESPECTE ! SECTANTI SE POT NUMI TOTI CEI CARE PROPOVADUIESC CUVANTUL LUI DUMNEZEU DAR IN REALITATE ISI INDEAMNA ENORIASII LA TOATE INCHINARILA SI TRADITIILE INVENTATE DE OM DE-A LUNGUL SECOLELOR CARE NU LE GASESTI IN BIBLIE SI NICI VORBA SA RESPECTE CEEA CE AU SCRIS OAMENII LUI DUMNEZEU PRIN PUTEREA DUHULUI SFANT! PUTEREA LUI SATAN ESTE ATAT DE MARE INCAT MAJORITATEA SUNT ORBI ! PLACERILE TRUPULUI SI A INIMII LOR TREBUIE NEAPARAT SA PRIMEZE SI ASTFEL IL INCHID IN BISERICA LOR PE DOMNUL IISUS HRISTOS SI DIMINEATA SUNT LA BISERICA IAR DUPA AMIAZA SUNT LA CHEFURI SAU FAC ALTE LUCRURI NEPLACUTE DOMNULUI ! CEI CA ADRIAN MUTU NU S-AU LEPADAT CREAINTA CRESTINA CI DIN CONTRA S-AU INTARIT CREDINTA PRIN LEPADAREA UNEI VIETI DUBLE si cu DOMNUL si cu satan STRADUINDU-SE SA DUCA O VIATA PLACUTA LUI DUMNEZEU SA SE PREGATEASCA PENTRU CER !TOTI TREBUIE SA FIM CONSTIENTI CA TRUPUL NOSTRU MOARE DAR SUFLETUL VA TRAI VESNIC.PE ACEST PAMANT SUNTEM DOAR INTR-UN CONCEDIU UNIC SI VOM AJUNGE IN FATA DIVINULUI TRON LA JUDECATA UNDE PROCURORUL satan NE VA PREZENTA FILMUL VIETII NOASTRE DE CAND NE-AM NASCUT PENTRU A NE ACUZA IAR DOMNUL IISUS HRISTOS VA FI APARATORUL NOSTRU DACA IN TIMPUL VIETII AM CAUTAT MACAR SA NE STRADUIM SA-I URMAM CUVANTUL SCRIS IN BIBLIE PENTRU FERICIREA NOASTRA VESNICA ! DOMNUL DUMNEZEU SA AIBA MILA DE TOTI CEI CE CITESC ACEST RASPUNS SI DE COPII SI NEPOATELE MELE CARE NU SUNT INTORSI INCA LA DOMNUL,DE RUDELE SI PRIETENII NOSTRII DE PRETUTINDENI CACI MOARTEA NU ARE VARSTA SI TREBUIE SA FIM PREGATITI PENTRU CER IN FIECARE CLIPA. INFRANAREA POFTELOR SI TRECEREA ISPITELOR SUNT POSIBILE ,NUMAI SA VREM ! !DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE A LUI SA FIE SLAVA IN VECI AMIN !

 17. „Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta,ci porunceste acum tuturor oamenilor sa se pocaiasca”(Faptele apostolilor 17:30)

 18. Silviu // 20 iulie 2014 la 17:13 //

  Salut,
  Asta este intr-adevar o veste importantata din fotbalul romanesc.
  Daca este intr-adevar asa ma bucur pentru el. Imi rezerv insa dreptul de a fi neincrezator pana la o confirmare clara, a unui ziar national serios sau alta sursa credibila, nu doar de catre tabloidul Libertatea, fata de care am indoieli intemeiate.
  Interesant e ca intr-o alta sursa de stiri, s-ar vorbi de un eventual divort dintre Adi si Consuelo.
  So, time will tell…

 19. Mack Lena // 21 iulie 2014 la 14:28 //

  Cel Mai bun lucru pe Care la-i decis in viata aceasta Este acesta de al urma pe Domnul Isus Hristos toata viata ta din toata inima sa faci lucrul acesta!Felicitari!Ma bucur enorm cind aud Caci oamenii lumii cu nume mari si nu numai,se intorc la Dumnezeu.Este cel mai minunat lucru din Lume.Cu stima si respect,Lena Mack ,Austria ,!…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: