ANUNTURI

Artisti la Drumfest 2014 – 25 de trupe si artisti in trei zile de concerte

 Poster_Drumfest_landscape_1192X843Anul acesta Festivalul Drumfest va avea loc in perioada 21-23 August,  la Taut(langa Arad), insa portile vor fi deschise cu doua zile mai repede celor care doresc sa participe la workshop-uri tehnice in ce priveste muzica.

Un timp de vara aparte, intr-un tinut extraordinar, cu multe concerte, cu trei scene, si cu toti muzicienii crestini care se vor conecta pentru inchinare, lauda prin muzica si celebrarea lui Dumnezeu.

Drumfest aduna trupele, muzicienii si compozitorii zilnic, pentru  a concerta si pentru a avea intalniri strategice despre muzica crestina romaneasca, despre DrumFest şi dezvoltări ulterioare. Daca sunteti o trupa crestina, muzician sau compozitor si nu ati primit o invitaţie să participaţi la intalniri dar ati dori ss luaţi parte, puteti sa contactaţi echipa Drumfest la adresa: contact@drumfest.ro)

Scopul acestor intalniri este sa  dezvolte conversatii cu semnificatie care sa conduca la actiuni decisive calauzite de rugaciune, si la modalitati de colaborare impreună in viitor.

Drumfest iseamna de asemenea  un loc  extraordinar  in mijlocul naturii, sport si jocuri,  timp pentru a relaxare, construire de relatii, si reconectare cu vechi prieteni.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: